Inside Sales medewerker

Word jij gedreven door commercieel succes en krijg jij energie van klantcontact? Dan zoeken wij jou om samen nog meer groei te realiseren en ons salesteam te komen versterken!

Wat ga je doen?

Prospects en klanten zijn uiteraard zelf al laaiend enthousiast over onze producten en diensten, maar hebben soms een extra zetje nodig van een energiek iemand als jij. Jij bent voor hen het eerste commerciële aanspreekpunt en dus startpunt bij het creëren van een glimlach op hun gezicht.

Je ziet commerciële kansen liggen en je bent betrokken bij het bedenken en uitwerken van accountplannen. Je plant afspraken voor de accountmanagers en brengt offertes uit. Daarbij vind je het leuk om samen met een accountmanager je te verdiepen in specifieke use cases van klanten en je branchekennis te verbreden. Je weet dat het correct verwerken van data in de administratie zorgt dat jouw leven en die van je collega’s makkelijker wordt en het contact met onze klanten persoonlijker. Jij wilt continu de klantverwachtingen overtreffen.

Kortom: een hele leuke rol in een organisatie met een down-to-earth cultuur, waar je uitdagend werk hebt om helemaal op in te gaan. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verbreden, maar ook om jouw ideeën te delen en op te pakken.

Opleiding

Minimaal een afgeronde HBO opleiding en/of werkervaring

Ervaring

Commerciële ervaring, minimaal 2 jaar in een soortgelijke functie

Dit ben jij:

Klantgericht, commercieel, secuur en vooral leergierig

Interesses

In onze producten. Je maakt productkennis makkelijk eigen

Wie is

Ask Roger!?

Ask Roger! creëert ultieme klantervaringen voor onze klanten. Wij kijken verder dan de gebaande paden en bedenken nieuwe wegen, mocht dat nodig zijn. Wij willen steeds opnieuw uitvinden en blijven nieuwsgierig, zodat de klant volledige (digitale) transformatie kan ervaren op basis van de nieuwste ontwikkelingen. Daarbij staat het thema omnichannel customer engagement centraal.

En nog iets: we mogen ons strategische partner noemen van de beste clubs op het gebied van ICT: Microsoft en Cisco.

Kenmerkend voor Ask Roger! is het geloof in langdurige, transparante en respectvolle samenwerkingen, zowel met de klant en interne medewerker. Jouw collega’s zijn gemotiveerd, staan altijd voor een ander klaar en bereid nét dat stapje extra te doen. Er wordt hard gewerkt wanneer het moet, maar wanneer het toelaat is er altijd tijd voor ontspanning en een goede dosis humor. Succes vieren en delen staat hoog in het vaandel! Er is weinig hiërarchie en je krijgt al snel veel verantwoordelijkheid. 

Wat bieden wij?

  • Om te beginnen uiteraard een hele leuke baan in een jong en dynamisch bedrijf met een informele en platte organisatie. Wij geven veel vrijheid maar vragen daar wel een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor terug. Je directe collega’s houden van aanpakken en een geintje op zijn tijd.

  • Elke dag een lekkere gratis lunch, borrels, bedrijfsuitjes, Ask Roger! zorgt voor een energieke omgeving. Helaas zijn we door Covid-19 momenteel wat beperkter op dit vlak, maar die leuke collega’s blijven ook virtueel zorgen voor de goede werksfeer 😉. Maar gelukkig kunnen we dit steeds meer doen.

  • Elke dag een lekkere gratis lunch, borrels, bedrijfsuitjes, Ask Roger! zorgt voor een energieke omgeving. Helaas zijn we door Covid-19 momenteel wat beperkter op dit vlak, maar die leuke collega’s blijven ook virtueel zorgen voor de goede werksfeer 😉. Maar gelukkig kunnen we dit steeds meer doen.

Meer informatie en solliciteren?

Dat kan hier

Lees verder over Ask Roger!

Bekijk de pagina