Vacature ICT Systeem Engineer

Ben jij ICT Systeem Engineer en toe aan de volgende stap in je carrière? Wil je meebouwen aan een groeiende organisatie en met jouw technische ervaring écht het verschil maken? Dit is je kans!

Wat ga je doen?

In jouw rol pak je tweedelijns calls op en analyseer je storingen, waarna je voor een technische oplossing zorgt. Je bent vervolgens in staat de oplossingen te configureren en te implementeren. Hierbij verlies je de klant niet uit het oog en probeer je klantverwachtingen altijd te overtreffen!
 
Je bent als IT Systeem Engineer onderdeel van het support-/engineeringteam. Daarnaast ben je technisch en functioneel verantwoordelijk voor de beschikbaarheid, continuïteit en de performance van de infrastructuur en onze producten die betrekking hebben op telefonie, channel management en integratie van communicatiestromen. Je zorgt ervoor dat de systemen naadloos samenwerken. Je beheert en monitort onze klantomgevingen en geeft advies omtrent de performance. Je weet hierin knelpunten en kansen te signaleren en onderneemt waar nodig actie. Ook voer je configuratiewijzigingen uit, implementeer je changes en installeer je updates en patches.
 
Het kan ook voorkomen dat je samen met een collega op locatie moet werken bij de klant in geval van een storing of voor het uitvoeren van een implementatie.
 
Kortom: een hele leuke rol in een organisatie met een down-to-earth cultuur, waar je met uitdagende vragen en problemen aan de slag kunt. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verbreden en er zijn doorgroeimogelijkheden richting Projectengineering en consultancy.
 

Wie zijn wij?

Ask Roger! creëert ultieme klantervaringen voor onze klanten. Wij kijken verder dan de gebaande paden en bedenken nieuwe wegen, mocht dat nodig zijn. Wij willen steeds opnieuw uitvinden en blijven nieuwsgierig, zodat de klant volledige (digitale) transformatie kan ervaren op basis van de nieuwste ontwikkelingen. Daarbij staat het thema omnichannel customer engagement centraal.
 
En nog iets: we mogen ons strategische partner noemen van de beste clubs op het gebied van ICT: Microsoft en Cisco.
 
Kenmerkend voor Ask Roger! is het geloof in langdurige, transparante en respectvolle samenwerkingen, zowel met de klant en interne medewerker. Jouw collega’s zijn gemotiveerd, staan altijd voor een ander klaar en bereid nét dat stapje extra te doen. Er wordt hard gewerkt wanneer het moet, maar wanneer het toelaat is er altijd tijd voor ontspanning en een goede dosis humor. Succes vieren en delen staat hoog in het vaandel! Er is weinig hiërarchie en je krijgt als snel veel verantwoordelijkheid.
 

Wat bieden wij?

Om te beginnen uiteraard een hele leuke baan in een jong en dynamisch bedrijf met een informele en platte organisatie. De collega’s zijn ons kostbaarste bezit en zo worden Rogers ook behandeld. Wij geven veel vrijheid maar vragen daarvoor wel een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor terug.
 
Elke dag een lekkere gratis lunch, borrels, bedrijfsuitjes, Ask Roger! zorgt voor een energieke omgeving. Helaas zijn we door Covid-19 momenteel wat beperkter op dit vlak, maar die leuke collega’s blijven ook virtueel zorgen voor de goede werksfeer 😉.
 
Zo krijg je alles wat jij nodig hebt om niet alleen bij een prachtig bedrijf te werken, maar ook om jou een geweldige baan te geven waar je elke dag met plezier naar toe gaat. We bieden natuurlijk ook een mooi salaris, 27 vakantiedagen (op basis van 40 uur) een uitstekende pensioenregeling en de leukste collega’s. Daarnaast zijn er oneindig veel opleidingsmogelijkheden, zodat je je zelf kunt blijven ontwikkelen en het beste uit jezelf kunt halen.
 

Jouw achtergrond

Wij Rogers hebben een onstuitbare passie voor techniek, zijn levensgenieters pur sang en gedragen ons meer dan eens een tikkeltje eigenzinnig. Niet alleen omdat het kan, het is voor ons de perfecte combinatie waar ook onze ideeën uit voortkomen. Ideeën waar wij, onze klanten en de klanten van onze klanten ultiem gelukkig van worden.
 
Herken jij jezelf hierin? Dan zou het zomaar onze nieuwe ICT Systeem Engineer kunnen zijn! Wat nog wel van belang is voor ons:
 
  • Voor een optimale match is het belangrijk dat je een opleiding en/of werkervaring hebt op minimaal mbo 4 niveau
  • Je durft buiten de kaders te denken en lef te tonen
  • Je bent aantoonbaar leergierig en je vind het prettig je kennis te delen met anderen!
  • Bij voorkeur productkennis zoals MS Teams, Powerapps e.d.
  • Bij voorkeur kennis van communicatiesystemen
 

Jouw actie

Wil je meer informatie over de functie of de sollicitatieprocedure? Contact dan Linda Looye via, email: llooye@askroger.nl of via telefoonnummer: +31 (88) 275 76 32
 
Solliciteren doe je hier.
 
Na jouw sollicitatie laten we je zo spoedig mogelijk weten of we een eerste match zien, binnen 1 week kan je van ons een reactie verwachten.

Meteen solliciteren?

Doe je hier

Meer over Ask Roger!

Lees verder