Network Engineer Medior

Ben jij klaar voor uitdagende projecten en support & beheer bij onze grote (internationale) klanten! En heb je ambitie om door te groeien tot een network Consultant? Laat ons dan zien dat deze functie op jouw lijf geschreven is.

Wat ga je doen?

Als Medior Network Engineer bij Ask Roger! krijg je veel verantwoordelijkheid, vrijheid en technische uitdaging! Jij houdt je bezig met de netwerk infrastructuur bij onze klant. Dit kan een behoorlijk breed takenpakket met zich meebrengen. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het inrichten van hands-on projecten bij onze eindklanten. Je hebt een goede en proactieve samenwerking met de projectmanager, zodat het project feilloos naar het beoogde einddoel binnen de gestelde kaders van geld, kwaliteit en tijd succesvol wordt opgeleverd.

Samen met je team ben je medeverantwoordelijk voor een stuk netwerkbeheer, troubleshooting en escalaties vanuit de afdeling Customer Managed Engagement. De netwerken waaraan jij gaat werken zijn dus heel variërend. Het ene netwerk is modern en bestaat uit de nieuwste hardware van één en dezelfde vendor. Een andere opdrachtgever heeft wat minder te besteden of zit met een stuk legacy en zodoende een verouderd multi vendor netwerk. Beide situaties brengen hun eigen vragen en uitdagingen met zich mee. Onze opdrachtgevers werken vooral met van Cisco, Meraki en jou kennis van eventuele andere producten is mooi meegenomen.

Uiteraard bieden wij jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen en certificaten, zoals je CCN of op het gebied van Microsoft, te behalen. Je bent natuurlijk nog lang niet uitgeleerd.

Kortom: genoeg uitdagingen binnen deze functie!

Jouw achtergrond

Wij Rogers hebben een onstuitbare passie voor techniek, zijn levensgenieters pur sang en gedragen ons meer dan eens een tikkeltje eigenzinnig. Niet alleen omdat het kan, het is voor ons de perfecte combinatie waar ook onze ideeën uit voortkomen. Ideeën waar wij, onze klanten en de klanten van onze klanten ultiem gelukkig van worden. Wij bieden jou alle ruimte om carrière te maken binnen Ask Roger! Herken jij jezelf hierin? Dan zou het zomaar een match kunnen zijn!

Om succesvol te kunnen zijn als Medior Network Engineer binnen Ask Roger! neem je het volgende met je mee:

 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
 • Je denkt proactief mee over de impact voor de klant
 • Hands-on denkend
 • Je het leuk en interessant vindt om uitdagende functionele & technische supportcases en beheer op te pakken
 • Je hebt een analyserend vermogen;
 • Je kunt probleemoplossend en out-of-the-box denken;
 • Je hebt overzicht, ook als het even “te druk” is;
 • In bezit van rijbewijs B
Opleiding

Minimaal mbo niveau 4 (bij voorkeur IT gerelateerd)

Ervaring

Relevante werkervaring met Microsoft Networking in combinatie met Cisco; LAN/WAN, Security, Routing en Switching, VoIP

Taal

Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Kennis

Je CCNA is een pré en je bent bereid om deze kennis uit te breiden door het behalen van certificeringen en het volgen van workshops en trainingen

Wie is

Ask Roger!?

Ons groeiende team bestaat inmiddels uit meer dan 50 Rogers. En die Rogers zetten graag een stapje extra voor onze klanten. Want als organisatie wil je actief – en het liefst proactief – zorgen dat je altijd en overal in touch bent met diverse doelgroepen. Zonder ingewikkelde toestanden kanaal-onafhankelijk met iedereen kunnen communiceren op een menselijke en interactieve manier. Dit doen we met de implementaties van onze 3 hoofdproposities: Microsoft Teams Phone, Contact Center en Teams Meeting Rooms.

Dat is wat we voor klanten doen. Of het nu gaat om contact via telefoon, chat, WhatsApp, mail of Microsoft Teams, we verbinden door! We zorgen dat je processen worden geoptimaliseerd en geïntegreerd - zodanig dat je productiviteit en dus je klanttevredenheid worden verhoogd. En daar worden onze Rogers blij van. Successen vieren we dan ook met elkaar!

En nog iets: we mogen ons strategische partner noemen van de beste clubs op het gebied van ICT: Microsoft en Cisco.


Wat bieden wij?

 • Ask Roger! is een jong, flexibel en dynamisch bedrijf met veel doorgroeimogelijkheden. Wij bieden jou een gezellig team met eindeloze mogelijkheden die precies passen bij jouw behoeften. 

 • Het personeel is ons kostbaarste bezit en zo worden Rogers ook behandeld. Jij krijgt de mogelijkheid om te specialiseren en certificeren binnen jouw kennisgebied. Wij zorgen ook voor de nodige afleiding en gezelligheid met borrels, bedrijfsuitjes en een lekkere gratis lunch. Alles wat jij nodig hebt om niet alleen in een interessant bedrijf te werken, maar ook om je een geweldige baan te geven waar je elke dag met plezier naar toe gaat. 

 • Hier horen uiteraard ook een mooi salaris, 27 vakantiedagen, een mooie leaseauto naar keuze, een laptop, een telefoon en een goede pensioensregeling bij. Daarnaast zijn er oneindig veel opleidingsmogelijkheden, zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen en het beste uit jezelf kunt halen. Je bent natuurlijk nog lang niet uitgeleerd!

Meer informatie en solliciteren?

Dat kan hier

Lees verder over Ask Roger!

Bekijk de pagina