Vacature Consultant

Sta jij aan het begin van je IT carrière of ben je klaar voor een volgende stap? Ben je servicegericht en haal je er plezier uit om te zorgen voor blije en tevreden klanten? Dan is deze vacature voor Consultant voor jou!

Wat ga je doen?

Als Consultant bij Ask Roger! is geen dag hetzelfde. De ene dag ben je onderweg naar klanten om inspiratie sessies over Microsoft Teams te geven en de andere dag ben je bezig met het uitwerken van een advies, ontwerp of een rapport. Je kunt klantwensen vertalen naar een functionele en technische oplossing gevolgd door een correcte implementatie door het engineersteam. Presenteren voor een grote groep vind je geen probleem. Verder ben je zelf verantwoordelijk voor jouw traject, wat betekent dat je ook het administratieve deel uitvoert zoals het plannen, afspraken maken, budget bewaken en andere project management activiteiten, kortom een echte duizendpoot dus.

Naast de operationele werkzaamheden ben je samen met je directe collega’s betrokken bij het bijhouden van de kennis en het aandragen van nieuwe ideeën en oplossingen voor de organisatie. Jij bent de verbindende factor tussen je collega’s en onze opdrachtgevers.

Je komt in een hecht team van collega’s te werken die veel contact met elkaar hebben en graag sparren over klantcases of elkaar helpen bij de uitvoering van een activiteit.

Kortom: een hele leuke rol in een organisatie met een down-to-earth cultuur, waar je met uitdagende vragen en problemen aan de slag kunt. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verbreden, maar ook om jouw ideeën te delen en op te pakken.

Wie zijn wij?

Ask Roger! creëert ultieme klantervaringen voor onze klanten. Wij kijken verder dan de gebaande paden en bedenken nieuwe wegen, mocht dat nodig zijn. Wij willen steeds opnieuw uitvinden en blijven nieuwsgierig, zodat de klant volledige (digitale) transformatie kan ervaren op basis van de nieuwste ontwikkelingen. Daarbij staat het thema omnichannel customer engagement centraal.

En nog iets: we mogen ons strategische partner noemen van de beste clubs op het gebied van ICT: Microsoft en Cisco

Kenmerkend voor Ask Roger! is het geloof in langdurige, transparante en respectvolle samenwerkingen, zowel met de klant en interne medewerker. Jouw collega’s zijn gemotiveerd, staan altijd voor een ander klaar en bereid nét dat stapje extra te doen. Er wordt hard gewerkt wanneer het moet, maar wanneer het toelaat is er altijd tijd voor ontspanning en een goede dosis humor. Succes vieren en delen staat hoog in het vaandel! Er is weinig hiërarchie en je krijgt als snel veel verantwoordelijkheid.

Wat bieden wij?

Om te beginnen uiteraard een hele leuke baan in een jong en dynamisch bedrijf met een informele en platte organisatie. De collega’s zijn ons kostbaarste bezit en zo worden Rogers ook behandeld. Wij geven veel vrijheid maar vragen daarvoor wel een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor terug.

Elke dag een lekkere gratis lunch, borrels, bedrijfsuitjes, Ask Roger! zorgt voor een energieke omgeving. Zo krijg je alles wat jij nodig hebt om niet alleen bij een prachtig bedrijf te werken, maar ook om jou een geweldige baan te geven waar je elke dag met plezier naar toe gaat. We bieden natuurlijk ook een mooi salaris, 27 vakantiedagen (op basis van 40 uur), telefoon, laptop en auto van de zaak, een uitstekende pensioenregeling en de leukste collega’s. Daarnaast zijn er oneindig veel opleidingsmogelijkheden, zodat je je zelf kunt blijven ontwikkelen en het beste uit jezelf kunt halen.

Jouw achtergrond

Wij Rogers hebben een onstuitbare passie voor techniek, zijn levensgenieters pur sang en gedragen ons meer dan eens een tikkeltje eigenzinnig. Niet alleen omdat het kan, het is voor ons de perfecte combinatie waar ook onze ideeën uit voortkomen. Ideeën waar wij, onze klanten en de klanten van onze klanten ultiem gelukkig van worden.

Herken jij jezelf hierin? Dan zou het zomaar een match kunnen zijn! Wat nog wel van belang is voor ons:

  • Voor een optimale match is het belangrijk dat je een opleiding en/of werkervaring hebt op HBO niveau
  • Je herkent jezelf in de volgende kernwoorden: klantgericht, commercieel, overtuigend, een volwaardig gesprekspartner en vooral leergierig
  • Je durft buiten de kaders te denken en lef te tonen
  • Bij voorkeur productkennis zoals MS Teams, Powerapps e.d.
  • Bij voorkeur kennis van networking op CCNA niveau
  • Het zou ook nog mooi zijn als je kennis hebt van telefoniesystemen en termen

Jouw actie

Solliciteer hier voor deze functie! Na jouw sollicitatie laten we je zo spoedig mogelijk weten of we een eerste match zien, binnen 1 week kan je van ons een reactie verwachten. Wil je meer informatie over de functie van Consultant of de sollicitatieprocedure? Contact dan Linda Looye via email: llooye@askroger.nl of via telefoonnummer: +31 (88) 275 76 32

Ben jij onze  nieuwe consultant?

Solliciteer

Eerst meer over Ask Roger?

Leer ons kennen!