Administrateur/Boekhoudkundig medewerker

Ben jij een nauwkeurig, zelfstandig persoon die enthousiast wordt van financiën en cijfers? Kan jij een frisse blik werpen op onze processen en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wat ga je doen?

In deze zelfstandige functie ondersteun en ontzorg jij onze controller. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

 • Verwerken van zowel inkoop als verkoop facturen.
 • Bankboekingen verwerken
 • Algemene administratieve werkzaamheden
 • Het monitoren van grootboeken / tussenrekeningen.
 • Het verzorgen van de btw-aangifte
 • Het verwerken van de salarisadministratie
 • Diverse werkzaamheden ter ondersteuning van onze controller
 • Kun je meer aan? Dan zijn er nog veel meer uitdagingen waar je je in vast kunt bijten

Wie zijn wij?

Ask Roger! creëert ultieme klantervaringen voor onze klanten. Wij kijken verder dan de gebaande paden en bedenken nieuwe wegen, mocht dat nodig zijn. Wij willen steeds opnieuw uitvinden en blijven nieuwsgierig, zodat de klant volledige (digitale) transformatie kan ervaren op basis van de nieuwste ontwikkelingen. Wij bieden in samenwerking met Interstellar een onderscheidend portfolio aan. Een portfolio met oplossingen en diensten die aansluiten op de ambities en wensen van onze klanten. Inmiddels zetten 50 bevlogen en betrokken collega’s zich iedere dag in om onze klanten succesvol te laten zijn. Daar zijn we trots op!

En nog iets: we mogen ons strategische partner noemen van de beste clubs op het gebied van ICT: Microsoft en Cisco

Kenmerkend voor Ask Roger! is het geloof in langdurige, transparante en respectvolle samenwerkingen, zowel met de klant en interne medewerker. Jouw collega’s zijn gemotiveerd, staan altijd voor een ander klaar en bereid nét dat stapje extra te doen. Er wordt hard gewerkt wanneer het moet, maar wanneer het toelaat is er altijd tijd voor ontspanning en een goede dosis humor. Succes vieren en delen staat hoog in het vaandel! Er is weinig hiërarchie en je krijgt als snel veel verantwoordelijkheid. 

Wat bieden wij?

Om te beginnen uiteraard een hele leuke baan in een jong en dynamisch bedrijf met een informele en platte organisatie. De collega’s zijn ons kostbaarste bezit en zo worden Rogers ook behandeld. Wij geven veel vrijheid maar vragen daarvoor wel een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor terug. Je directe collega’s houden van aanpakken en een geintje op zijn tijd.

Elke dag een lekkere gratis lunch, borrels, bedrijfsuitjes, Ask Roger! zorgt voor een energieke omgeving. Helaas zijn we door Covid-19 momenteel wat beperkter op dit vlak, maar die leuke collega’s blijven ook virtueel zorgen voor de goede werksfeer 😉. Maar gelukkig kunnen we dit steeds meer doen.

Zo krijg je alles wat jij nodig hebt om niet alleen bij een prachtig bedrijf te werken, maar ook om jou een geweldige baan te geven waar je elke dag met plezier naar toe gaat. We bieden natuurlijk ook een mooi salaris, 27 vakantiedagen (op basis van 40 uur), een laptop van de zaak, een uitstekende pensioenregeling en de leukste collega’s. Er zijn oneindig veel opleidingsmogelijkheden, zodat je je zelf kunt blijven ontwikkelen en het beste uit jezelf kunt halen.

Durf jij de uitdaging aan?

Wij Rogers hebben een onstuitbare passie voor techniek, zijn levensgenieters pur sang en gedragen ons meer dan eens een tikkeltje eigenzinnig. Niet alleen omdat het kan, het is voor ons de perfecte combinatie waar ook onze ideeën uit voortkomen. Ideeën waar wij, onze klanten en de klanten van onze klanten ultiem gelukkig van worden.

Herken jij jezelf hierin? Dan zou het zomaar een match kunnen zijn! Wat nog wel is voor ons:

 • Minimaal mbo werk- en denkniveau, diploma niveau 4, financiële richting
 • Opleiding MBA ( Moderne Bedrijfsadministratie ) een pre
 • Zelfstandig kunnen werken
 • Kennis van Exact Globe/Synergy een pre
 • Stressbestendig

Kom jij een drankje doen in ons Grand Café?

Wil je meer informatie over de functie of de sollicitatieprocedure? Contact dan Linda Looye via email: llooye@askroger.nl of via telefoonnummer: +31 (88) 275 76 32

Na jouw sollicitatie laten we je zo spoedig mogelijk weten of we een eerste match zien, binnen 1 week kan je van ons een reactie verwachten.

Direct  solliciteren

Doe je hier!

Meer over Ask Roger!?

Bekijk de pagina