Accountmanager / Adviseur Modern Communication

Vind jij het een uitdaging om samen met ons de klantverwachtingen te overtreffen? En ben je klaar voor een nieuw avontuur? Dan is dit de vacature voor jou!

Wat ga je doen?

Als Accountmanager weet je onze potentiële en bestaande klanten te inspireren, te enthousiasmeren en te overtuigen van de mogelijkheden die Ask Roger! kan bieden. Je luister naar de klant en weet de klantvraag, hun wensen en hun eisen te achterhalen en te relativeren. Om een optimale oplossing aan te kunnen dragen werk je actief samen met je collega’s zoals binnendienst medewerker, consultants en de engineers. Je haalt er plezier uit om klantverwachtingen te overtreffen en te zorgen voor een blije en tevreden klant!

Als accountmanager word je onderdeel van het sales- en marketingteam. Een enthousiast team met zo’n tien collega’s sterk. Onze salesafdeling werkt met een omzettarget, zonder de klant hierbij uit het oog te verliezen. Een duurzame relatie met de klant en klantbeleving staat bij ons altijd voorop!

Je signaleert kansen in de markt en weet ons klantenbestand uit te bouwen. Je beschikt over een uitgebreid netwerk en bent in staat om binnen je netwerk new business te ontwikkelen. Binnen de functie krijg je de vrijheid en de ruimte om eigen ideeën uit te werken en deze in de markt te zetten.

Tot slot: een accountmanager bij Ask Roger! is gek op techniek. Je wilt je graag verdiepen in onze branche, ons portfolio en de technologieën en technieken die wij gebruiken

Wie is

Ask Roger!?

Ask Roger! creëert ultieme klantervaringen voor onze klanten. Wij kijken verder dan de gebaande paden en bedenken nieuwe wegen, mocht dat nodig zijn. Wij willen steeds opnieuw uitvinden en blijven nieuwsgierig, zodat de klant volledige (digitale) transformatie kan ervaren op basis van de nieuwste ontwikkelingen. Daarbij staat het thema omnichannel customer engagement centraal.

En nog iets: we mogen ons strategische partner noemen van de beste clubs op het gebied van ICT: Microsoft en Cisco

Kenmerkend voor Ask Roger! is het geloof in langdurige, transparante en respectvolle samenwerkingen, zowel met de klant en interne medewerker. Jouw collega’s zijn gemotiveerd, staan altijd voor een ander klaar en bereid nét dat stapje extra te doen. Er wordt hard gewerkt wanneer het moet, maar wanneer het toelaat is er altijd tijd voor ontspanning en een goede dosis humor. Succes vieren en delen staat hoog in het vaandel! Er is weinig hiërarchie en je krijgt als snel veel verantwoordelijkheid.


Wat bieden wij?

  • Om te beginnen uiteraard een hele leuke baan in een jong en dynamisch bedrijf met een informele en platte organisatie. Wij geven veel vrijheid maar vragen daar wel een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor terug. Je directe collega’s houden van aanpakken en een geintje op zijn tijd.

  • Elke dag een lekkere gratis lunch, borrels, bedrijfsuitjes, Ask Roger! zorgt voor een energieke omgeving. Helaas zijn we door Covid-19 momenteel wat beperkter op dit vlak, maar die leuke collega’s blijven ook virtueel zorgen voor de goede werksfeer 😉. Maar gelukkig kunnen we dit steeds meer doen.

  • We bieden natuurlijk ook een mooi salaris, 27 vakantiedagen (op basis van 40 uur), telefoon en laptop van de zaak, een uitstekende pensioenregeling en de leukste collega’s. Er zijn oneindig veel opleidings- en doorgroeimogelijkheden, zodat je je zelf kunt blijven ontwikkelen en het beste uit jezelf kunt halen.

Ben jij dé persoon voor deze functie?

Solliciteer!

Meer over Ask Roger?

Bekijk de pagina