Vast-mobiel integratie


Om succesvol zaken te kunnen doen is bereikbaarheid cruciaal. Het lijkt handig om te werken met gescheiden vaste en mobiele telefonie. Maar dat is het niet! Het is omslachtig en veel te kostbaar. Met onze vast-mobiele integratie (vamo) oplossing zijn uw medewerkers overal en altijd bereikbaar. Het maakt niet uit welk nummer de klant belt; elk gesprek kan met het mobiele of vaste toestel worden aangenomen. Bovendien heeft u aanzienlijk lagere kosten en het gemak van één leverancier voor al uw bedrijfstelefonie.

Met de vamo-koppeling wordt uw mobiele toestel volledig onderdeel van de vaste telefonie omgeving. U belt vanaf uw mobiele telefoon met de directe interne nummers naar uw collega’s en stuurt altijd uw vaste nummer mee bij externe oproepen. Wij bieden deze geavanceerde functionaliteit zowel op een Cisco Communications Manager omgeving als op Skype for Business.

De grootste voordelen van vamo integratie zijn:

  • Beschikbaarheid inzichtelijk
  • Applicatie integratie
  • Registratie en rapportage belverkeer
  • Optimale bereikbaarheid
  • Centrale voicemail op uw mobiele telefoon
  • CRM integratie op uw mobiele telefoon

Deze vast-mobiel integratie is ook ideaal voor organisaties met een ‘mobile-only’ strategie. Helemaal overgaan op mobiele toestellen is vaak nog onhandig aangezien u dan centrale functionaliteiten mist. Daarnaast is het voor medewerkers vaak niet noodzakelijk om nog een vast toestel te hebben. Door beide werelden te integreren hebben medewerkers alleen nog maar een mobiel toestel nodig, terwijl telefooncentrale functionaliteiten, voicemail en unified communications applicaties beschikbaar blijven.

 

vamo vast mobiel integratie

 

Klanten

Creatie en Realisatie The MindOffice