Mobiele abonnementen


Mobiele telefonie verandert continu en de ontwikkelingen volgen elkaar snel op. U wilt liever geen tijd besteden aan vraagstukken als: Welk abonnement past het beste bij mijn organisatie, hoe besparen we op de kosten en benutten wij onze mobiele communicatie oplossing efficiënt, of kan het beter?

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met het beheren van mobiele abonnementen en helpen u graag om kosten te verminderen, uw organisatie onderweg efficiënter te laten werken en om uw inzicht te geven in het gebruik van uw mobiele communicatie omgeving.

Ask Roger! staat bekend als een onafhankelijke communicatie specialist met partners zoals Tele2 en Vodafone. Wij leveren voor u een passend en onafhankelijk advies over uw mobiele communicatie, waarbij u altijd een besparing realiseert.

Nieuwsgierig geworden naar mobiele abonnementen en hoe deze oplossing uw organisatie beter bereikbaar, kostenbesparender en efficiënter kan maken?

Vertel mij vrijblijvend meer!

 

 
 

Voor Groenendijk Bedrijfskleding met haar ruim 200 medewerkers verzorgen wij onder andere alle mobiele Vodafone abonnementen, wat hen buiten één aanspreekpunt voor hun communicatieoplossingen, een aanzienlijke kostenbesparing oplevert. Dé totaalleverancier van bedrijfskleding in de Benelux kijkt mede door de samenwerking met Ask Roger! met plezier en vertrouwen naar de toekomst!

Klanten

Creatie en Realisatie The MindOffice