Enterprise networks


Uw ICT-infrastructuur vormt de slagader van uw bedrijf. Medewerkers moeten hun werkzaamheden veilig en probleemloos kunnen uitvoeren en probleemloos toegang tot het bedrijfsnetwerk hebben. Niet alleen op kantoor, maar ook op de mobiele werkplek of een andere vestiging. Ask Roger! voorziet daarin.

Switching
U werkt met spraak, data en video. Het liefst allemaal tegelijk en ook nog plaats- en tijdsonafhankelijk. U rekent hierbij op de hoogste performance en toegankelijkheid. Ook wilt u de productiviteit van uw medewerkers verhogen en uw kosten verlagen. Geconvergeerde bedrijfsnetwerken maken dit mogelijk. Een essentieel onderdeel hiervan is switching. Het beheren en monitoren van uw netwerk infrastructuur kunnen wij u volledig uit handen nemen, zodat u altijd op uw netwerk kunt vertrouwen. Wij kunnen uw netwerk doormeten of het geschikt is voor VoIP

Security en Firewalls
Het is van groot belang om uw netwerk goed te beveiligen tegen indringers van buitenaf. Geen enkel bedrijf wil dat er bedrijfsgevoelige informatie kan worden buitgemaakt. Wij bieden hiervoor gespecialiseerde firewall oplossingen die geoptimaliseerd zijn om dit te voorkomen.

Wireless
Een goed draadloos netwerk is tegenwoordig bijna onmisbaar, omdat steeds meer werknemers mobiel werken of zelf apparatuur meenemen (Bring Your Own Device, oftewel BYOD). Via een draadloos netwerk heeft vrijwel iedereen overal toegang tot de benodigde applicaties en informatiebronnen. Wij kunnen uw draadloos/Wifi netwerk doormeten en deze optimaliseren, zodat u overal op kantoor een goed bereik aan uw medewerkers en klanten kunt garanderen.

bedrijfsnetwerk wifi

Klanten

Creatie en Realisatie The MindOffice