Connectiviteit


Connectiviteit is essentieel voor uw bedrijf. Medewerkers moeten hun werkzaamheden veilig en probleemloos kunnen uitvoeren en hebben, niet alleen op kantoor, maar ook op de mobiele werkplek of een andere vestiging, een connectie met elkaar nodig. Ask Roger! voorziet daarin met de volgende diensten:

Internet verbindingen en mobiele abonnementen
Naast het aanleggen van uw bedrijfsnetwerk, kunnen wij ook de zorg over uw internetverbinding, mobiel en vast, uit handen nemen. Wij zijn partner van OneCentral, Tele2 en Vodafone.

SIP lijnen / SIP trunking
SIP is een evolutie op het gebied van internet telefonie. SIP stelt u in staat om met iemand te communiceren, ongeacht de plaats waar diegene zich bevindt of welk apparaat die persoon gebruikt. Het SIP protocol maakt het mogelijk om via tablets, IP telefoons, PC’s en mobiele telefoon met elkaar te communiceren. Bedrijven profiteren hier direct van, doordat er een sterke verhoging van de productiviteit en efficiency ontstaat.

Met SIP trunking kunt u snel en eenvoudig besparen op uw telefoonkosten. U kunt gewoon bellen zoals u gewend bent, naar welke bestemming dan ook. Maar tegen een aanzienlijk voordeliger tarief.

Telefonie vanuit de Cloud
Voor veel bedrijven is het moment aangebroken om de telefoniecentrale te vervangen. Tegenwoordig is het ook mogelijk om deze omgeving vanuit de cloud af te nemen waardoor een initiële investering niet meer nodig is. U krijgt meer mogelijkheden voor een vast bedrag per maand, zoals het doorschakelen van gesprekken naar uw mobiele telefoon.

IP VPN
Met een Virtual Private Network (VPN) verbindt u verschillende locaties met elkaar op basis van het IP protocol of via Ethernet. Hierdoor ontstaat één betrouwbaar, kosteneffectief netwerk waarin alle gebruikers op geografisch gescheiden locaties met elkaar kunnen samenwerken alsof zij op één locatie aangesloten zijn. AskRoger! kan dit geheel op maat en naar uw wensen inrichten. Eventueel ook mogelijk op internationaal gebied.

Ethernet VPN
Ethernet VPN is de laag 2 dienstverlening die voornamelijk wordt ingezet om datacenters of grote vestigingen onderling te koppelen. De dienst kan geleverd worden over koper-, glas- en radioverbindingen, altijd met symmetrische bandbreedte profielen. Het biedt u veilige en kostenefficiënte uitwisseling van data op basis van schaalbare aansluitmethoden.

aq94396_rev4

Klanten

Creatie en Realisatie The MindOffice