Consultancy


Onze experts bieden consultancy aan en zetten hun kennis en ervaring graag in om u te helpen bij het opstellen van een business case, het uitwerken van een technisch ontwerp of het leiden van een project.

Op business niveau kunnen onze consultants uw ondersteunen bij het ontwikkelen van een IT gerelateerde businesscase voor uw bedrijf. Soms kan het helpen om een onafhankelijke buitenstaander mee te laten denken bij een probleem of uitdaging. Vaak leidt dat tot nieuwe, verrassende inzichten en oplossingsrichtingen.

Voor wat betreft engineering advies kunt u onze consultants inzetten voor het ontwikkelen van een functioneel of technisch ontwerp. Ook project management, bijvoorbeeld voor de uitrol van een VoIP project, behoort tot hun expertise.

Technisch consultancy bevat onder meer advies voor interface design en development, zoals het bedenken en uitwerken ontwikkelen van moodboard en mockups, of juist het ontwikkelen van applicaties.

Tot slot kunt u bij ons terecht voor advies op operationeel niveau, denk aan beheer, monitoring en operations management.

 

Rogers_1140x297-Kim-v3

 

Klanten

Creatie en Realisatie The MindOffice