Video conferencing


Vergaderen doen we in iedere organisatie. De manier waarop we vergaderen heeft een behoorlijke transformatie doorgemaakt. Ontwikkelingen op het gebied van internet en snellere verbindingen zorgt voor een toenemend gebruik van video conferencing. Overleggen met collega’s, relaties en klanten wordt hiermee laagdrempelig en goedkoop. 

Tijdens een web conferencing kan het scherm gedeeld kan worden zodat meerdere mensen aan het gesprek kunnen deelnemen. Vaste videoconferentie-oplossingen maken plaats voor mobiele en cloudoplossingen, die het mogelijk maken op elke plek en op ieder gewenst moment met elkaar in contact te komen. Omdat veel werknemers beschikken over laptops, smartphones en tablets is deze manier van communiceren voor veel mensen toegankelijk. Ook bedrijven met medewerkers die veel thuis of op locatie werken levert vergaderen op afstand voordelen op.

In korte tijd is de behoefte aan videogesprekken van de vergaderkamers richting de werkplek verschoven. Daarmee is videovergaderen gemeengoed geworden. Wij bieden u diverse mogelijkheden, zowel oplossingen in eigen beheer als oplossingen uit onze CloudUC. De belangrijkste voordelen van het werken met video conferencing zijn:

  • Reiskostenreductie
  • Hogere efficiency door kennisdeling
  • Efficiënter en sneller beslissen
  • Hogere persoonlijke productiviteit

AP71956

 

Klanten

Creatie en Realisatie The MindOffice