Wifi Site Surveys


Een goede WiFi-verbinding is cruciaal voor uw organisatie. Wilt u kwalitatief goede (telefoon/video) gesprekken kunnen voeren via het internet met bijvoorbeeld Skype for Business, moet uw netwerk daar wel voor geschikt zijn. Onze netwerk scans bieden u inzicht in de mogelijkheden.

WiFi maakt het voor u en uw medewerkers mogelijk om tijd-, plaats en apparaat onafhankelijk te werken. Met de juiste WiFi verbinding kunt u kosten besparen en de productiviteit van uw medewerkers verhogen.

Met onze Wi-Fi Site Survey ziet u welke factoren invloed hebben op uw omgeving en met welke aanpassingen u een betrouwbaar netwerk kunt realiseren. Kortom, u krijgt inzicht in het huidige kwaliteitsniveau en wat er verbeterd moet worden. Soms kan slechts een kleine aanpassing al resulteren in een veel betere dekking bij u op kantoor.

Voordelen van Wireless Site Surveys

  • U krijgt inzicht in de huidige staat van uw netwerk en de mogelijke verbeterpunten qua dekkingsgraad, verstoring door het netwerk van uw buren, hoe veel Access Points u minimaal nodig zult hebben voor een optimale dekking.
  • U garandeert dat implementaties zoals Skype for Business of Cisco Jabber op een geschikt netwerk kunnen werken

Wij bieden naast het de Wireless Site Survey ook metingen voor uw vaste netwerk, of metingen voor Voice over IP geschiktheid van uw netwerk. De laatste optie noemen wij de Voice over IP ready scan. Voice over IP (VoIP) maakt telefonie op datanetwerken mogelijk. Hierdoor kan zowel data als spraak over één netwerk getransporteerd worden, waardoor u kunt besparen op de kosten voor telecommunicatie.

 

Business intelligence met PowerBI

wirelessreadyscan1

Wij sturen u graag meer informatie over onze dienstverlening. Wilt u meer weten? U kunt hier de flyer downloaden:

Ontvang een flyer

Klantverhalen

Klanten

Creatie en Realisatie The MindOffice