ToastAR CRM Telefonie Integratie


Medewerkers moeten steeds efficiënter en sneller werken, maar dit mag niet ten koste gaan van het klantcontact en klantbeleving. Uw klanten verwachten nu eenmaal een goede service. Persoonlijke benadering en aandacht zijn essentieel. Onze CRM integratie ToastAR helpt u daarbij.

ToastAR integreert naadloos met een groot aantal CRM- en ERP softwarepakketten en databases. Essentiële klantgegevens worden op het scherm getoond bij inkomende oproepen en chatberichten. Zo kunt u direct inspelen op specifieke klantzaken worden foutmarges kleiner en uw omzet, klanttevredenheid en klantbeleving vergroot. Kortom: met ToastAR slaat u vele vliegen in één klap.

De koppeling met ons Salesforce CRM zorgt ervoor dat onze medewerkers alle klantgegevens zien nog voordat ze het gesprek aannemen.

– Patrick Adema, informatiemanager, BPD

ToastAR voorziet bovendien in een aantal handige telefoniefunctionaliteiten. Zo kunt u eenvoudig nummers kiezen door op uw pc een nummer te selecteren en vervolgens een sneltoets te gebruiken. Door de koppeling met uw CRM/ERP pakket is het ook mogelijk om snel en eenvoudig een nummer te zoeken en te bellen, zonder hiervoor eerst de klantenkaart op te zoeken.

Meer over de mogelijkheden van ToastAR vindt u op www.toastar.net.

Ontvang vrijblijvend meer informatie

CRM koppelingen

Wij hebben een aantal telefonie koppelingen met diverse CRM en ERP pakketten gerealiseerd. Ondek hieronder de specifieke CRM en ERP pakketten die wij ondersteunen. Vraag een flyer aan voor meer informatie over de mogelijkheden met het specifieke CRM pakket:

Salesforce Dynamics-CRM-logo TOPdesk Exact SAM CRM
AFAS Magister PerfectView SugarCRM iDAS

ToastEN-TOPdesk-Extended

Optimale klantbeleving

Bij een inkomend gesprek of chat toont de Toast direct klantinformatie. Het is dus niet langer nodig om de klant te vragen om de bedrijfsnaam te herhalen en u ziet direct wie het aanspreekpunt is binnen uw organisatie en welke issues er spelen.

Meer weten? U ontvangt hier de flyer:

Klanten

Creatie en Realisatie The MindOffice