Cisco TelePresence Video


Steeds meer organisaties maken gebruik van TelePresence. Niet alleen multinationals die willen besparen op vliegkosten, maar ook mkb bedrijven passen de techniek steeds vaker toe. Met behulp van videoconferencing gaat communiceren een stuk makkelijker en sneller. Wist u dat 80% van onze communicatie non-verbaal is? 

TelePresence is een hightech oplossing die bestaat uit een combinatie van technologieën die het mogelijk maken ´real-life’ meetings perfect te simuleren. Hierdoor krijgen de gesprekspartners het gevoel daadwerkelijk tegenover elkaar te zitten, onafhankelijk van hun fysieke locatie.

TelePresence benut optimaal de mogelijkheden van videoconference technologie en voegt daar extreem hoge kwaliteit beeld en geluid aan toe. Deze hoge kwaliteit zorgt voor het unieke gevoel echt aanwezig te zijn. Deze oplossing past bij uitstek bij Het Nieuwe Werken: medewerkers kunnen overal productief werken dankzij face-to-face communicatie.

Voordelen

  • Reiskostenreductie
  • Hogere efficiency door kennisdeling
  • Efficiënter en sneller beslissen
  • Hogere persoonlijke productiviteit

ko19223

CloudUC logo

Naast de videosystemen in vergaderkamers verschuift de behoefte aan video steeds meer richting de werkplek. Tijdens een videogesprek kan ook eenvoudig het scherm gedeeld worden. Wij bieden u diverse oplossingen, zowel in eigen beheer als uit de cloud met onze CloudUC oplossing.

Klanten

Creatie en Realisatie The MindOffice