Skype for Business Private Hosted


Met Skype for Business Private Hosted beschikt u voor een vast bedrag per maand over een compleet tele- en videocommunicatieplatform. Wij zorgen voor huisvesting, stroom, koeling, onderhoud, back-up, updates en support. Zonder te investeren kunt u zorgeloos gebruik maken van uitgebreide unified communications functionaliteiten.

Door de directe verbinding naar ons datacenter in Amsterdam kunnen wij u minimaal dezelfde telefoniekwaliteit die u nu gewend bent garanderen. Bij onvoldoende bandbreedte of als u andere vestigingen wilt ontsluiten, kunnen wij via internet een koppeling realiseren. Vanaf de eerste maand bespaart u bovendien op uw telefoontikken. Wij nemen uw huidige nummers over en verzorgen al uw inkomend en uitgaand telefoonverkeer tegen fors lagere kosten.

‘Telefonie integratie met ons CRM pakket was voor ons de aanleiding om in gesprek te gaan. De nuchtere benadering, duidelijkheid en één aanspreekpunt gaven voor ons de doorslag’

Edwin Riet, Partner bij FACET Accountants & Adviseurs

Skype for Business Private Hosted is gebaseerd op Skype for Business, het krachtige samenwerkingsplatform van Microsoft. De Skype for Business client, die beschikbaar is op desktop, smartphone of tablet, is de kern van deze oplossing. Met Skype for Business kunnen gebruikers door middel van telefonie, chat en video met elkaar communiceren, samenwerken aan documenten en schermen delen. Neem vrijblijvend contact op als u meer wilt weten over de functionaliteiten en mogelijkheden.

unified communications

 

Skype uit de cloud
Voldoet uw telefonie omgeving niet meer aan uw eisen, bijvoorbeeld omdat deze onvoldoende flexibel is of omdat de leverancier geen support meer verleent? Dan is dat een goed moment om over te stappen op Unified Communications uit de cloud. Hiermee beschikt u voor een vast bedrag per maand over alle standaard telefoniefunctionaliteiten en meer én bespaart u aanzienlijk in de kosten.

Klantverhalen

Klanten

Creatie en Realisatie The MindOffice