Cisco Webex Teams


Beter samenwerken met collega’s, maar ook met klanten of andere relaties. Dat is het idee achter Webex Teams (eerst Cisco Spark). Binnen een team deelt u documenten en communiceert u makkelijk door middel van berichten of video.

Steeds vaker werken mensen in wisselende samenstellingen en vanaf verschillende locaties met elkaar aan projecten. Dan is het prettig als er binnen het team makkelijk met elkaar gecommuniceerd kan worden. In Webex Teams kunt u naar behoefte rooms inrichten en daar naar keuze deelnemers aan toevoegen. Dat kunnen collega’s zijn, maar ook externe partijen. U kunt eenvoudig documenten uploaden en delen, of een videovergadering opstarten.

Webex Teams is gebaseerd op een Freemium model en is dus gratis te gebruiken. Het installeren van de app en het aanmaken van het account zijn heel eenvoudig. Binnen 5 minuten is Webex Teams geïnstalleerd en kunt u aan de hand van emailadressen deelnemers toevoegen. Alle communicatie staat overzichtelijk bij elkaar in één room. Het is niet langer nodig om allerlei mails en bijlagen te versturen om elkaar op de hoogte houden. Bovendien beschikt u over alle moderne communicatiemogelijkheden.

Open voor koppelingen
Webex Teams heeft een uitgebreide API mogelijkheid. Dit houdt in dat Webex Teams gekoppeld kan worden aan een verscheidenheid van andere oplossingen. Daarnaast is het mogelijk door te chatten met een bot gegevens op te vragen uit een database, zodat bijvoorbeeld de agenda van een collega vandaag gemakkelijk is op te vragen. U kunt zelf een bot ontwikkelen of hiervoor gebruik maken van de expertise van onze software ontwikkelaars.

Ik wil meer weten over Cisco Webex Teams

csm_media_1_56740438a1

Flexibel

Webex Teams is beschikbaar via web, desktop en mobiel. Voor de meer geavanceerde functies zijn betaalde varianten beschikbaar. Ook voor bedrijven die Cisco Communications Manager gebruiken is Webex Teams interessant omdat de bestaande omgeving volledig geïntegreerd kan worden. Bovendien is er een developersomgeving beschikbaar.

Klantverhalen

Klanten

Creatie en Realisatie The MindOffice