Cisco Unified Communications


Cisco is een zeer ervaren partij op het gebied van networking en unified communications en is, als enige, in staat een zogenaamde end-to-end oplossing te leveren. Hieronder verstaan we een omgeving waarin de telefonie, switching, security en wireless systemen optimaal samenwerken.

De Cisco Business Edition 6000 is een totaaloplossing, ontworpen voor organisaties tot 1000 medewerkers. Standaard functionaliteiten zijn onder andere hoge kwaliteit spraak en video communicatie, instant-messaging/chat en conferencing. U beschikt u over:

  • Unified Communications Manager
  • Unity Connection Voicemail
  • Jabber Instant Messaging & Presence
  • Unified Provision Manager
  • Alles geïnstalleerd op een Cisco Unified Computing Rack Server

Daarnaast kunt u optioneel toevoegen:

Communications Manager
De Cisco Communications Manager, ook wel callmanager genoemd, is een unified communications call controle platform en biedt diensten zoals sessie management, voice, video, messaging, mobiliteit en web conferencing.

De Cisco Communications Manager is een zeer betrouwbare, flexibele en schaalbare oplossing, die ervoor zorgt dat iedere gebruiker optimaal en efficiënt gebruik kan maken van IP-telefonie.

Voordelen

  • Lagere kosten
  • Geïntegreerde infrastructuur maakt videocommunicatie mogelijk
  • Faciliteert mobiel werken
  • Flexibel aan te passen aan uw situatie en voorkeuren:

 

Met de Cisco Communications Manager kunt u aanzienlijk besparen doordat u gebruik maakt van IP-telefonie. Zo zijn alle interne telefoongesprekken die over IP-telefonie lopen kosteloos, en omdat met unified communications de voice-systemen  vereenvoudigen, wordt het toekennen van rechten (provisioning) en het onderhoud simpeler en daarmee goedkoper.

Video en mobiel werken
Doordat u laptops, desktops en telepresence ruimtes samen kunt brengen in één geïntegreerde infrastructuur, kunnen uw medewerkers van uitgebreide videomogelijkheden gebruik maken. Bovendien kunnen medewerkers onderweg werken, onafhankelijk van locatie, apparaat of type content.

Flexibel
U kunt kiezen uit verschillende opties: public cloud, private cloud, op locatie, op afstand, of hybride. Er is altijd een variant die past bij uw wensen en bedrijfsstructuur. Deze flexibiliteit maakt de Cisco Communications Manager ook voor groeiende organisaties een goede oplossing.

KO20785

Cisco Jabber

Cisco Jabber is integraal onderdeel van de Cisco Unified Communications oplossing. Medewerkers kunnen eenvoudig in contact komen met de juiste mensen en zien of, en via welk apparaat, ze beschikbaar zijn. Omdat ze de Cisco Jabber applicatie op diverse platforms en locaties kunnen benutten, werken ze sneller en effectiever samen. Ze switchen naadloos van een chatsessie naar telefonische interactie, video of desktop sharing.

Klanten

Creatie en Realisatie The MindOffice