Cisco Networking


Uw ICT-infrastructuur vormt de slagader van uw bedrijf. Medewerkers moeten hun werkzaamheden veilig en probleemloos kunnen uitvoeren en hebben, niet alleen op kantoor, maar ook op de mobiele werkplek of een andere vestiging, probleemloos toegang tot het bedrijfsnetwerk nodig. Cisco Networking voorziet daarin.

U werkt met spraak, data en video. Het liefst allemaal tegelijk en ook nog plaats- en tijdonafhankelijk. U rekent hierbij op de hoogste performance en toegankelijkheid. Ook wilt u de productiviteit van uw medewerkers verhogen en uw kosten verlagen. Geconvergeerde bedrijfsnetwerken maken dit mogelijk.

Een goed draadloos netwerk is tegenwoordig bijna onmisbaar omdat steeds meer werknemers mobiel werken of zelf apparatuur meenemen (Bring Your Own Device, oftewel BYOD). Via een draadloos netwerk heeft vrijwel iedereen overal toegang tot de benodigde applicaties en informatiebronnen.

Voordelen

  • Alles-in-één-communicatie
  • De juiste informatie, afgestemd op uw zakelijke behoefte
  • Beveiliging van uw informatie; geen toegang voor niet-gemachtigde gebruikers
  • Betrouwbaar

Screen-Shot-2012-12-22-at-9.33.32-PM

 

Netwerk Scans

Zorgeloos Mobiel Werken

Draadloze verbindingen zijn steeds belangrijker aan het worden voor bedrijven. Niet alleen werken er steeds meer medewerkers op flexplekken met laptops, maar ook smartphones en/of tablets. Wij kunnen uw pand doormeten en zo de positionering van uw Access Points optimaliseren.

Voor meer informatie:

VoIP ready scan

Wireless Site Survey

Klantverhalen

Klanten

Creatie en Realisatie The MindOffice