Cisco CloudUC


Met CloudUC hoeft u niet te investeren in een eigen tele- en videocommunicatieplatform. Voor een vast bedrag per maand beschikt u over moderne en volwaardige unified communications functionaliteiten. Wij nemen u alle zorg voor huisvesting, stroom, koeling, onderhoud, back-up, updates en support uit handen.

U krijgt een directe verbinding naar ons datacenter in Amsterdam en bent daarmee verzekerd van minimaal dezelfde telefoniekwaliteit die u gewend bent. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om via internet een koppeling met ons te realiseren. Ook bespaart u op uw telefoontikken. Wij nemen uw huidige nummers over en verzorgen al uw inkomend en uitgaand telefoonverkeer tegen fors lagere kosten.

‘Telefonie integratie met ons CRM pakket was voor ons de aanleiding om in gesprek te gaan. De nuchtere benadering, duidelijkheid en één aanspreekpunt gaven voor ons de doorslag’

Edwin Riet, Partner bij FACET Accountants & Adviseurs

Met de TelePresence videomogelijkheden van CloudUC haalt u hoge kwaliteit video communicatie in huis, zonder te investeren in infrastructuur. Met deze hightech oplossing van Cisco kunt u live meetings perfect simuleren: de gesprekspartners hebben het gevoel daadwerkelijk tegenover elkaar te zitten.

AP71956

clouduc

UC uit de cloud
Met Unified Communications vanuit de cloud beschikt u voor een vast bedrag per maand over de standaard telefoniefunctionaliteiten en meer. Voldoet uw telefonie omgeving niet meer aan uw eisen, bijvoorbeeld omdat deze onvoldoende flexibel is of omdat de leverancier geen support meer verleent? Dan is dat een goed moment om over te stappen.

Meer weten? Download onze flyer voor meer informatie:

Klanten

Creatie en Realisatie The MindOffice