Partner Update met ROGER365.io

Al je communicatie (intern en extern) integreren in Microsoft Teams? Het kan met ROGER365.io. We nodigde Fabien van 't Woudt uit bij ons in de studio en vroegen hem alles over het platform. Samen met onze consultant Fatih laat hij je zien hoe de integratie werkt en hoe het jouw organisatie naar succesvol klantcontact kan helpen. In een kwartier ben je helemaal op de hoogte.

Al je communicatie (intern en extern) integreren in Microsoft Teams? Het kan met ROGER365.io. We nodigde Fabien van 't Woudt uit bij ons in de studio en vroegen hem alles over het platform. In een kwartier ben je helemaal op de hoogte.

In deze update:

  • Hoe houd je je data veilig en privé
  • Bereikbaarheid via Teams op elk device
  • ROGER365.io in de praktijk


Over de Partner Update:

In deze Update sessies zorgen we ervoor dat je binnen een kwartier weer helemaal op de hoogte bent van wat er speelt bij onze partners, op de markt en wat we zien gebeuren bij onze klanten. Welke devices zijn onmisbaar, welke nieuwe features hebben onze oplossingen en wat verwachten we voor de toekomst? Stay tuned, want er zullen steeds nieuwe Updates worden gepubliceerd!

 

 

Je kunt ROGER365.io zelf uitproberen. Vraag hier je trial van 14 dagen aan. Liever in gesprek met één van onze Rogers? Dat kan natuurlijk ook.

WhatsApp ons!