Vergaderen en bellen met Teams

De volgende stap naar flexibel samenwerken

Vergaderen en bellen met Teams

De volgende stap naar flexibel samenwerken

De afgelopen periode is er door organisaties enorm veel tijd gestoken in het optimaal samenwerken met applicaties zoals Microsoft Teams. Natuurlijk is het soms nog even wennen en werk je natuurlijk niet gelijk optimaal samen, maar met onze hulp en gestructureerde aanpak kunnen we het samenwerken naar een hoger niveau tillen.

Microsoft Teams, wat is het precies? Je kunt het zien als een gedeelde online werkruimte. Microsoft zelf noemt Teams ‘the hub for teamwork’. Het combineert alle features van grofweg 3 verschillende soorten programma’s voor: 

 • Meetings: online vergaderen;
 • Calling: intern bellen;
 • Samenwerken: documenten opslaan & delen

De volgende stappen die je kunt zetten zijn bijvoorbeeld het extern bellen met Microsoft Teams en het uitrollen van Meeting Rooms om ook straks op kantoor flexibel met elkaar samen te blijven werken. Maar niet het (thuis)werken op afstand verbeter je, ook de klantbeleving verbeter je door bijvoorbeeld de integratie van Whatsapp met Microsoft Teams.

Hieronder vind je meer informatie wat deze toevoegingen voor jou en je organisatie kunnen betekenen en hoe deze gemakkelijk uit te rollen zijn binnen jouw organisatie. Ontdek nu hoe jij de volgende stappen met Teams kan gaan zetten!Hoe til jij jouw organisatie naar een hoger niveau met Microsoft Teams?

Extern bellen met Teams voor iedereen binnen handbereik

Calling toevoegen aan het werken in Teams? Extern bellen voor is nu voor iedereen binnen handbereik, ook met lagere Microsoft Licenties. Lees hier meer over de voordelen van bellen met Microsoft Teams.

Al je communicatiekanalen overzichtelijk in Teams

Niet alleen bellen maar ook communicatie kanalen als Whatsapp, Twitter en Facebook integreren met Teams? Of veel gestelde vragen afvangen met een efficiënte chatbot, die ook integreert in Teams? Lees in deze whitepaper over de mogelijkheden en voordelen!

Voordelen van bellen met Microsoft Teams

 • Al je communicatie in 1 applicatie
 • Overal bereikbaar met jouw vaste nummer vanaf elk device
 • Geavanceerde instellingen bij afwezigheid
 • Bellen met één klik vanuit een chatsessie
 • Verhoogt adoptie van Teams
 • Uit te breiden met o.a. WhatsApp integratie

Meer leren over de mogelijkheden van Teams?

Webinar Calling met Microsoft Teams, de succesfactor binnen jouw Office365 implementatie

Hoe werk je het meest effectief? Hoe haal je het meest uit je Office-implementatie? Door Calling toe te voegen aan je Teams. Zo heb je alle communicatie in één platform. Leer in dit webinar meer over de voordelen en de implementatie van Teams Calling.

Webinar 'Best Practices Microsoft Teams'

Ontdek vernieuwende optimalisatie mogelijkheden die je ook bij jouw organisatie kan toepassen. Laat je inspireren door creatieve praktijkvoorbeelden van Patrick Scherbeijn (Ask Roger!) en Remco de Kramer (Microsoft).

Klantcase


IRC: ‘Samenwerken en bellen met Microsoft Teams over de hele wereld ’

IRC gebruikt Microsoft Teams om samen te werken en te bellen. Michel: 'We hebben zo’n 90 verschillende projecten lopen. Naast het hoofdkantoor in Den Haag, hebben we landenkantoren in Ghana, Burkina Faso, Oeganda en Ethiopië. Daarnaast hebben we officiële vertegenwoordigingen in Amerika, India en Honduras. Door Microsoft Teams wordt de communicatie en samenwerking veel efficiënter. Zo hebben we meer tijd om te werken aan IRC’s doel."      Een succesvolle implementatie van Microsoft Teams


Wil je een volledig plan op het gebied van functionaliteiten, technische inrichting en adoptie activiteiten om Microsoft Teams te implementeren? Om te zorgen dat je goede beslissing neemt tijdens dit traject, hebben wij ons Road to Success model ontwikkeld.

Hulp nodig met:


 • Teams Calling
 • Anywhere365
 • Teams social integraties
 • Live Events (webinars)
 • Meeting rooms/ devices
 • Netwerkoptimalisatie

Bekijk

ook deze blogberichten

Bereid je vergaderzalen voor op online meetings: 5 voordelen

Microsoft Teams in drie jaar tijd van vernieuwende applicatie naar essentiële tool voor de thuiswerkers!

Migreren naar Microsoft Teams Calling

Wat zijn de nieuwe features in Microsoft Teams?

Workshops vanuit huis met Microsoft Teams Meeting