Amnesty International
Amnesty International Nederland is een wereldwijde organisatie die gesteund wordt door ruim 7 miljoen leden, sympathisanten en activisten. Hiervan steunen twee miljoen mensen Amnesty financieel als lid, donateur of vaste begunstiger. Amnesty Nederland is met 255.000 leden één van de grootste afdelingen.De uitdaging

Amnesty International maakte al gebruik van Skype for Business. Michael Salemink, manager Ondersteuning/Director Resources: “Echter, de implementatie van SfB door een andere partij dan Ask Roger! was totaal niet naar wens. We liepen tegen verschillende problemen aan. Zoals: wegvallende gesprekken, het niet kunnen doorverbinden en het vastlopen van de receptie attendant. Ook misten we nog een aantal functionaliteiten. Uiteindelijk zijn we in contact gekomen met Ask Roger! om te kijken of zij onze problemen konden verhelpen om weer te kunnen voldoen aan alle kwalitatieve en functionele normen.”

Peter Berg, manager Sales en Marketing bij Ask Roger!: “Gezien de negatieve ervaring van de medewerkers hadden we een grote uitdaging met betrekking tot adoptie.”De oplossing

Peter Berg: “Op basis van ons succesvolle Road to Success-model, hebben we alle afdelingen in enkele workshops bij de hand genomen om de functionele wensen en eisen te koppelen aan een mogelijk deployment model. Daarnaast hebben we direct kritisch naar het netwerk en de infrastructuur gekeken. Uit de workshops en de analyse kwam naar voren dat een private hosted Skype for Business-omgeving, waarbij gebruik wordt gemaakt van AnyWhere365 de oplossing is die het beste bij Amnesty International past. Bovendien hebben we aangegeven dat Amnesty haar licentiemodel kon aanpassen van E5 naar E3 waardoor een aanzienlijke besparing gerealiseerd werd.”

Michael Salemink: “Naast de technische implementatie hebben we op advies van Ask Roger! veel tijd gestoken in de adoptie door de medewerkers. Daarmee valt of staat een succesvolle implementatie van ieder systeem. Door medewerkers er vanaf het begin af aan bij te betrekken, kan ik zeggen dat de implementatie succesvol is verlopen. De deskundigheid, het enthousiasme en overtuigingskracht van Ask Roger! was hierbij onmisbaar.”Door medewerkers er vanaf het begin af aan bij te betrekken, kan ik zeggen dat de implementatie succesvol is verlopen. De deskundigheid, het enthousiasme en overtuigingskracht van Ask Roger! was hierbij onmisbaar!
- Michael Salemink, manager Ondersteuning/Director Resources Amnesty International Nederland

Hoe Roger is dat?

Subliem klantcontact is essentieel in een organisatie die gesteund wordt door meer dan 7 miljoen leden. Amnesty International vond in Ask Roger! de partner die meedenkt met de business en alle afdelingen betrekt in haar wensen. Hierbij verliezen wij realisme nooit uit het oog. Amnesty International is voor ons een prachtig voorbeeld van waar onze kernwaarden Robuust, Oplossingsgericht en Realistisch op van toepassing zijn.

Klanten

Creatie en Realisatie The MindOffice