SCCT
De specialist in cloudoplossingen van Microsoft

Over

SCCT

SCCT is gespecialiseerd in Microsoft-cloudoplossingen en zorgt voor jouw veilige werkplek, van de installatie van Windows 10 en 11 met Autopilot tot het beheer van jouw devices met Microsoft Intune, inclusief Single-Sign On en de laatste Microsoft-securityproducten. Ze maken optimaal gebruik van de resources in jouw datacenter en Microsoft Azure. Samenwerken doen zij natuurlijk met Microsoft Teams. 

Iedere werkplek bestaat vanuit hun expertise uit vier belangrijke componenten: security, productivity, identity en datacenter.

Waarom SCCT?

SCCT is net als Ask Roger! een onderdeel van Interstellar en een specialist. Alles wat ze bij SCCT doen voor hun klanten heeft één belangrijk einddoel: het verzorgen van een veilige en goed functionerende werkplek voor de eindgebruiker. Zo’n essentieel onderdeel van je bedrijfsvoering moet altijd veilig, efficiënt en up-to-date zijn. Of het nu gaat om een virtuele werkplek die draait op Azure Virtual Desktop, een fysieke werkplek met een lokale Windows-versie of een thin client. Ze zijn er voor de eindgebruiker: die moet gemakkelijk en op ieder moment van de dag toegang hebben tot alle software en data die hij of zij nodig heeft. 

SCCT & Ask Roger! 

Of je nu contact hebt via telefoon, chat, WhatsApp, mail of Microsoft Teams, Ask Roger! verbindt door! Door samen met SCCT op te trekken en de technologie verder met elkaar te integreren zorgen wij er samen voor dat organisaties in contact blijven en werken in de veiligste werkplek. 

Meer lezen over SCCT?

Bekijk de website

Meer over Interstellar Group

Bekijk de website