DataExpert
Your partner in the fight against (cyber)crime

Over

DataExpert

De medewerkers van DataExpert hebben één gezamenlijk doel; de wereld elke dag veiliger maken. Dit doen zij door de opsporingswereld, financiële instellingen en andere ondernemers te ondersteunen met expertise, innovatieve software, trainingen en onderzoeken op het gebied van Cyber Security, Incident Response, OSINT, Digital Forensics en Analytics.

DataExpert streeft naar het verminderen en oplossen van (cyber)criminaliteit en fraude en het beveiligen van systemen en data. Mede door de juiste software en hardware van internationaal erkende leveranciers te selecteren en te leveren en door de gebruikers op te leiden in het goed toepassen van deze producten worden “de boeven” gevangen en “de onschuldigen” beschermd.

 

Waarom DataExpert?

DataExpert is net als wij onderdeel van de Interstellar Group. En net als wij een specialist. Samen met negen andere zusjes bundelen zij hun krachten om klanten beter van dienst te zijn. Met het zusje Pinewood vormt DataExpert het security cluster binnen de groep en ondersteunen, helpen en adviseren ze de klanten en partners van de andere zusjes op dit gebied. 

Ask Roger! & DataExpert

Elke ondernemer krijgt vroeg of laat te maken met cybercriminaliteit. Het goed beveiligen van digitale systemen is dan belangrijk om het worden van slachtoffer te voorkomen. Toch gaat het helaas ook regelmatig mis. DataExpert ondersteunt de klanten van Ask Roger bij het beveiligen van hun digitale systemen en het testen van deze beveiliging met pentesting en vulnerability management. Ook verzorgen we awareness trainingen om medewerkers binnen bedrijven bewust te maken van de mogelijke cybercrime risico’s.  Is er een bedrijf toch getroffen door een cyberaanval? Dan helpt het DataExpert Cyber Emergency Response Team met uitvoeren van Incident Response.