Partners

Ask Roger! heeft een neus voor apps, integraties en daadkrachtige initiatieven die matchen met het bestaande aanbod. Wij zoeken niet naar de hipste start-up van het land, maar selecteren onze partners op toegevoegde waarde, kwaliteit en betrouwbaarheid. Samen leveren we slimme oplossingen voor problemen waar ondernemers tegenaan lopen.

Ask Roger! approved partnerships:

Microsoft


Als Microsoft Certified Partner heeft Ask Roger! een intensieve samenwerking met Microsoft. En we hebben goud! Met de Gold Partner Communications Competency tonen wij onze deskundigheid in Microsoft competenties en de expertise in Microsoft-technologieën.

Cisco


Ask Roger! sluit naadloos aan op de Cisco-technologieën en -diensten. Daarmee kan er nog beter worden voldaan aan de veranderende eisen van klanten. Premier Partner zijn betekent dat wij de visie delen achter de technologieën, oplossingen en diensten van Cisco.

1uur.nu


Persoonlijke aandacht maakt echt het verschil in de hedendaagse samenleving. Partner 1uur.nu begeleidt gebruikers bij de adoptie van nieuwe technologie. Via o.a. 1-op-1-trainingen en klassikale trainingen wordt een optimale samenwerking tussen mens en techniek gecreëerd.

Insocial


Nog een partij die snapt waar klantbeleving om draait. Na een aankoop of implementatie stopt het klantcontact niet ineens. Want, hoe tevreden zijn je klanten eigenlijk? Insocial helpt met het meten van klanttevredenheid en het ophalen van feedback op elk moment in de klantreis.

Anywhere365


Als Value Added Partner van WorkstreamPeople leveren we Anywhere365 oplossingen inclusief integraties van bestaande CRM en ERP systemen. Met Skype for Business is een modern en volledig geïntegreerd dialoog-gebaseerde Unified Contact Center mogelijk.

TOPdesk


Samen met TOPdesk helpen wij de dienstverlening en klantbeleving te verbeteren. Skype for Business of de telefooncentrale wordt gekoppeld met TOPdesk voor optimale klantondersteuning op het gebied van meldingen, aanvragen, reserveringen, etc.

T-Mobile


Wij staan achter oplossingen die mee veranderen met de wensen van de ondernemer. In samenwerking met T-Mobile bieden we een totaaloplossing op het gebied van zakelijke telecom en IT. T-Mobile begrijpt dat ieder bedrijf anders is en een eigen dynamiek heeft.

Vodafone


Als partner van Vodafone helpen wij de infrastructuur te verbeteren. Vodafone is leverancier van vaste & mobiele connectiviteit, infrastructuur en unified communications oplossingen. Samen leveren wij schaalbare en flexibele oplossingen die medewerkers verbindt.

Tele2


Ask Roger! werkt als ICT expert en business partner nauw samen met Tele2 op het gebied van communicatie oplossingen voor zakelijke klanten. Zo kunnen we een passende oplossing realiseren voor elke klant, ongeacht de complexiteit van het project.

AudioCodes


Ask Roger! is channel partner van AudioCodes. Samen slaan we een brug tussen technologie en communicatie met gebruik van Unified Communication: geavanceerde oplossingen voor voice networking en mediabewerking voor de digitale werkplek.

oneCentral


Business en hosting partner zijn van oneCentral levert ons de CloudDNA: bouwstenen waarmede wij onze cloud diensten handen en voeten kunnen geven. oneCentral is leverancier van verkeerstarieven, betrouwbare en redundante dataverbindingen en hosting faciliteiten.