Senior Voice Engineer Cisco Teams

Kennen Cisco en Microsoft geen geheimen voor jou? Wij zoeken een Engineer die klaar is voor uitdagende projecten bij onze grote klanten!

Wat ga je doen?

Als Cisco/Teams Engineer implementeer je de Unified Communications oplossingen die Cisco biedt. Als Engineer weet je de wens van de klant om te zetten naar een technisch ontwerp. Echt met de klant meedenken en zorgen dat zij slimmer kunnen werken. Vervolgens ben jij in staat de oplossingen zelfstandig te configureren, te implementeren en te verbeteren. Uiteraard ben jij een topper in troubleshooten en ben je de sparringpartner voor de 1ste en 2de lijn engineer.

Kortom: een leuke functie waar je veel verantwoordelijkheid, vrijheid en technische uitdaging krijgt!

Opleiding

Je beschikt over een HBO diploma richting ICT

Ervaring

5 jaar relevante werkervaringmet telefonie, collabration, videoconferencing, Cisco, Callmanager, Cisco UCCX en/of VM wareen werkervaring met MS Teams

Dit ben jij:

In het bezig van CCNA of MSCA certificering en rijbewijs B. Klantgericht, communicatief vaardig en geen 9 tot 5 mentaliteit

Taal

Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wie is

Ask Roger!?

Ask Roger! creëert ultieme klantervaringen voor onze klanten. Wij kijken verder dan de gebaande paden en bedenken nieuwe wegen, mocht dat nodig zijn. Wij willen steeds opnieuw uitvinden en blijven nieuwsgierig, zodat de klant volledige (digitale) transformatie kan ervaren op basis van de nieuwste ontwikkelingen. Daarbij staat het thema omnichannel customer engagement centraal.
En nog iets: we mogen ons strategische partner noemen van de beste clubs op het gebied van ICT: Microsoft en Cisco

Kenmerkend voor Ask Roger! is het geloof in langdurige, transparante en respectvolle samenwerkingen, zowel met de klant en interne medewerker. Jouw collega’s zijn gemotiveerd, staan altijd voor een ander klaar en bereid nét dat stapje extra te doen. Er wordt hard gewerkt wanneer het moet, maar wanneer het toelaat is er altijd tijd voor ontspanning en een goede dosis humor. Succes vieren en delen staat hoog in het vaandel! Er is weinig hiërarchie en je krijgt als snel veel verantwoordelijkheid.

Wat bieden wij?

  • Om te beginnen uiteraard een hele leuke baan in een jong en dynamisch bedrijf met een informele en platte organisatie. Wij geven veel vrijheid maar vragen daar wel een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor terug. Je directe collega’s houden van aanpakken en een geintje op zijn tijd.

  • Om te beginnen uiteraard een hele leuke baan in een jong en dynamisch bedrijf met een informele en platte organisatie. Wij geven veel vrijheid maar vragen daar wel een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor terug. Je directe collega’s houden van aanpakken en een geintje op zijn tijd.

  • We bieden natuurlijk ook een mooi salaris, 27 vakantiedagen (op basis van 40 uur), telefoon en laptop van de zaak, een uitstekende pensioenregeling en de leukste collega’s. Er zijn oneindig veel opleidings- en doorgroeimogelijkheden, zodat je je zelf kunt blijven ontwikkelen en het beste uit jezelf kunt halen.

Meer over Ask Roger!?

Bekijk de pagina

Direct solliciteren?

Dat kan hier