Corporate Recruiter

16-24 uur

Vind je het een uitdaging om de juiste persoon op de juiste plek te matchen, ben jij dé persoon om dit proces van a tot z te stroomlijnen? En weet jij hoe wij nieuwe Rogers beter kunnen bereiken en ons team snel laten groeien? Ben je beschikbaar voor een interim opdracht? Dan horen wij graag van jou!

Wat ga je doen?

Als Corporate Recruiter ben je het visitekaartje van Ask Roger!. Jij onderhoudt het contact met de kandidaten en de candidate experience is voor jou belangrijk! Jij weet de kandidaat te verassen door snel een reactie te sturen of even te bellen. Door jou voelt de kandidaat zich welkom, voordat hij zelfs al op gesprek is geweest!

Je coördineert alle recruitment gerelateerde activiteiten voor Ask Roger! Je bent verantwoordelijk voor het hele proces van A tot Z.

Jouw verantwoordelijkheden zullen zijn:

 • Het uitzetten van vacatures op de meest effectieve recruitmentkanalen;
 • Verzamelen, screenen en beoordelen van binnenkomende sollicitaties;
 • Zoeken naar geschikte kandidaten via diverse kanalen;
 • Selecteren en actief benaderen van interessante kandidaten die passen in het geschetste functieprofiel;
 • Beantwoorden van ontvangen sollicitaties;
 • Administreren van alle contactmomenten, vacatures, cv’s en klanten in onze systemen;
 • Het inplannen van afspraken;
 • Het voeren van prescreenings met kandidaten (telefonisch of digitaal);
 • Het begeleiden van kandidaten gedurende de sollicitatieprocedure;
 • Contact onderhouden met de vacaturehouders

Jouw achtergrond

Wij Rogers hebben een onstuitbare passie voor techniek, zijn levensgenieters pur sang en gedragen ons meer dan eens een tikkeltje eigenzinnig. Niet alleen omdat het kan, het is voor ons de perfecte combinatie waar ook onze ideeën uit voortkomen. Ideeën waar wij, onze klanten en de klanten van onze klanten ultiem gelukkig van worden.

Herken jij jezelf hierin en heb je een brede interesse in recruitment en sourcing? Dan zou het zomaar een match kunnen zijn! Wat nog wel van belang is voor ons:

Opleiding

HBO werk- en denkniveau

Ervaring

Minimaal 2 jaar ervaring als recruiter

Taal

Goede beheersing van de Nederlandse Taal

Kernwaarden

Vasthoudend en kwaliteitsbewust

Wie is

Ask Roger!?

Ons groeiende team bestaat inmiddels uit meer dan 50 Rogers. En die Rogers zetten graag een stapje extra voor onze klanten. Want als organisatie wil je actief – en het liefst proactief – zorgen dat je altijd en overal in touch bent met diverse doelgroepen. Zonder ingewikkelde toestanden kanaal-onafhankelijk met iedereen kunnen communiceren op een menselijke en interactieve manier. Dit doen we met de implementaties van onze 3 hoofdproposities: Microsoft Teams Phone, Contact Center en Teams Meeting Rooms.

Dat is wat we voor klanten doen. Of het nu gaat om contact via telefoon, chat, WhatsApp, mail of Microsoft Teams, we verbinden door! We zorgen dat je processen worden geoptimaliseerd en geïntegreerd - zodanig dat je productiviteit en dus je klanttevredenheid worden verhoogd. En daar worden onze Rogers blij van. Successen vieren we dan ook met elkaar!


Wat bieden we?

 • Ask Roger! is een jong, flexibel en dynamisch bedrijf met veel doorgroeimogelijkheden. Wij bieden jou een gezellig team met eindeloze mogelijkheden die precies passen bij jouw behoeften. 

 • Het personeel is ons kostbaarste bezit en zo worden Rogers ook behandeld. Jij krijgt de mogelijkheid om te specialiseren en certificeren binnen jouw kennisgebied. Wij zorgen ook voor de nodige afleiding en gezelligheid met borrels in, bedrijfsuitjes en een lekkere gratis lunch. Alles wat jij nodig hebt om niet alleen in een interessant bedrijf te werken, maar ook om je een geweldige baan te geven waar je elke dag met plezier naar toe gaat. 

 • Hier horen uiteraard ook een mooi salaris, 27 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur), een laptop, een telefoon en een goede pensioensregeling bij. Daarnaast zijn er oneindig veel opleidingsmogelijkheden, zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen en het beste uit jezelf kunt halen. Je bent natuurlijk nog lang niet uitgeleerd!

Meer over Ask Roger!?

Bekijk de pagina

Direct solliciteren?

Dat kan hier