1uur.nu
Omdat werken slimmer kan

Persoonlijke aandacht maakt echt het verschil in de hedendaagse samenleving. Partner 1uur.nu begeleidt gebruikers bij de adoptie van nieuwe technologie. Via o.a. 
1-op-1-trainingen en klassikale trainingen wordt een optimale samenwerking tussen mens en techniek gecreëerd.

Over

1uur.nu

1uur.nu is gespecialiseerd in adoptie van digitale middelen, met focus op digi­vaardig werken, samenwerken, productiviteit en werkprocessen. Hierbij nemen zij de medewerkers áltijd als uitgangspunt. Door de ervaring in verschillende branches, zorgt 1uur.nu ervoor dat de digitale transformatie landt op de werkvloer. Zo ervaren medewerkers hoe ze goed kunnen werken met de digitale middelen.

Waarom 1uur.nu?

De werkzaamheden van 1uur.nu sluiten naadloos aan op die van Ask Roger!. Waar onze Rogers de technische implementatie van Teams Phone, een Contact Center of Meeting Room doen, zorgt 1uur.nu ervoor dat medewerkers leren hoe ze moeten werken met deze systemen. 1uur.nu staat aan de functionele kant van de werkplek. Beiden organisaties hebben een aanpak waarbij de medewerker centraal staat. Hierdoor zorgen we voor een vlekkeloze samenwerking en maximaal resultaat voor onze klanten.

Ask Roger! & 1uur.nu

In onze aanpak naar de technische implementatie bij klanten, kijken we altijd naar de impact voor de medewerker. Aan de hand van gebruiksprofielen, voldoet de oplossing aan de gestelde wensen en eisen. 1uur.nu zorgt er - na deze technische implementatie - voor dat de eindgebruikers ook in de praktijk weten om te gaan met deze oplossingen. De kracht van onze samenwerking zit hem in de naadloze overgang van de technische naar de functionele implementatie van de digitale middelen. Zo gaan medewerkers de digitale werkplek omarmen en zorgen wij voor het hoogste rendement uit de ICT-investeringen.

1uur.nu


Sinds de oprichting van 1uur.nu in 2015 zijn al ruim 80 bedrijven enorm geholpen met hun diensten. Net als Ask Roger! helpt 1uur.nu met de integratie van ICT-oplossingen. Met hun persoonlijke, doelgerichte, praktische en resultaatgerichte aanpak past hun visie goed bij die van Ask Roger! en het is dan ook geen verrassing dat beide bedrijven elkaar regelmatig opzoeken ter ondersteuning van hun eigen werkzaamheden.

Bekijk case