Marketing Automation

Ask Roger! zorgt dat jouw organisatie, over alle kanalen, in contact staat met medewerkers, leveranciers en klanten. Op het juiste moment, cross-mediaal, superslim en hyperpersoonlijk. Meer dan 50 Rogers staan voor je klaar om de dialoogprocessen zó in te richten dat je altijd in touch bent.

Marketing automation

op z'n Rogers 

In de snelle digitale markt is marketing automation een verplicht onderdeel van elke strategie. Een fantastisch product betekent niet veel als niemand het kent, en marketing automation kan helpen om precies de juiste informatie bij klanten te krijgen op het moment dat zij ernaar op zoek zijn. 

Marketing automation verhoogt de productiviteit met een reeks tools die tijdrovende marketingtaken stroomlijnen en vereenvoudigen. Die zouden anders handmatig moeten worden uitgevoerd. Bovendien helpt marketing automation bij het personaliseren van de interactie met elke klant, elke keer weer, door kritisch inzicht te bieden in hun gedrag.

De kracht van Sitecore 

Met Sitecore leer je de klant echt kennen. Dat gebeurt door het scoren van elk contact, zodat je altijd de juiste boodschap deelt. Dit proces kan volledig geautomatiseerd worden zodat jij je kan richten op het creëren van goede content. Marketing automation van Sitecore heeft de volgende voordelen:

1. Geen datasilo's meer 

Krijg een 360 graden klantbeeld, alles op één plaats. En een consistent klantbeeld leidt tot consistente klantervaringen.

2. Testen, testen, testen

Door middel van A/B- en multivariate testen optimaliseer je content. Je call-to-actions zullen effectiever dan ooit zijn.

3. Personaliseer je boodschap

Gebaseerd op de huidige en vroegere context van een klant ben je altijd relevant. Denk aan het tonen van persoonlijke productaanbevelingen. Of verberg het registratieformulier voor bezoekers die zich al geregistreerd hebben. 

4. Maak gebruik van een intuïtief platform

Creëer relevante conversaties met behulp van een intuïtieve drag-and-drop interface in het Sitecore Experience Platform. Dat begrijpt alle acties van gebruikers op jouw website en kan de juiste boodschap, op het juiste moment, tonen.