Webinar: In 6 stappen
burgers en bedrijven beter bedienen

Thanks voor je deelname aan het webinar van Microsoft, BusinessBase en Ask Roger!. We hopen dat we je hebben geïnspireerd.

Ik wil meer weten over Teams Calling

Ik wil meer weten over Customer Engagement

Gratis

inspiratiesessie!

In de laatste slides vertelden we je over een persoonlijke inspiratiesessie die we aanbieden aan de eerste vijf geïnteresseerden. Hierin gaan we de diepte in, we luisteren naar de persoonlijke wensen en behoeften van jullie organisatie en inspireren over de mogelijkheden. Met deze sessie heb je een goed beeld van de oplossingsrichting en welke vervolgstappen er gemaakt kunnen worden in jouw organisatie. Waar je ook staat en bij welk punt je ook wil beginnen, Ask Roger! en BusinessBase staan te popelen om je te helpen. Meld je snel aan!

Ik wil een gratis inspiratiesessie!

Recap

In dit webinar spraken Remco, Arjen en Patrick over hoe je burgers en bedrijven beter bedient. De digitale transformatie is een uitdaging voor veel gemeenten. Inwoners en bedrijven willen steeds persoonlijker, beter en sneller bediend worden. Dit vraag iets anders van de manier waarop klantcontact en interactie georganiseerd wordt. Er moet gekeken worden naar de verschillende kanalen, de processen, maar ook de mate waarin het succes van deze interactie gemeten wordt.
Dit kan al in 6 vrij eenvoudige stappen waarbij de eerste stap de afgelopen periode al door veel gemeenten is gemaakt.
Met Microsoft Teams als basis is dit doel binnen handbereik en creëren wij een omgeving waarmee elke gemeente klaar is voor de toekomst. Patrick Scherbeijn (Ask Roger!) en Arjen Jansen (BusinessBase) legden dit uit door middel van een duidelijk stappenplan en praktijkvoorbeelden.

Zes stappen:

  • Samenwerken in Microsoft Teams
  • Teams Calling
  • Overzicht Communicatiekanalen
  • CRM en data integratie
  • Productiviteit Bots & Portals 
  • Klaar voor de toekomst met Power Platform

Terugkijken?

Als je je hebt ingeschreven voor deze sessie, heb je een mail ontvangen waarin je het webinar kan terugkijken.

Direct contact

Wil je direct contact om je vragen of ideeën te delen? Neem contact op zoals jij dat wil!

Ask Roger!    BusinessBase 

Meld je aan voor de gratis inspiratiesessie

Ja, ik wil!