Event

Webinar voor gemeenten: In 6 stappen burgers en bedrijven beter bedienen

20-04-2021

Hoe organiseer je toekomstproof contact met je burgers via verschillende kanalen?  En hoe maak je de tevredenheid inzichtelijk? De digitale transformatie is een uitdaging voor alle gemeenten. Ask Roger! en BusinessBase helpen als partners gemeenten om een flexibele IT-omgeving te creëren. Hiermee wordt het mogelijk om alle beschikbare communicatie en datastromen bij elkaar te brengen en naar wens in te zetten. Op deze manier wordt flexibel en persoonlijk contact bereikbaar voor elke gemeente. Dit kan al in 6 vrij eenvoudige stappen waarbij de eerste stap de afgelopen periode al door veel gemeenten is gemaakt. Namelijk het werken in Microsoft Teams.

Met Microsoft Teams als basis is dit doel binnen handbereik en creëren wij een omgeving waarmee elke gemeente klaar is voor de toekomst. Patrick Scherbeijn (Ask Roger!) en Arjen Jansen (BusinessBase) leggen dit uit door middel van een duidelijk stappenplan en praktijkvoorbeelden. Zo word jij geïnspireerd om binnen jouw gemeente een belangrijke stap in de digitale transformatie te maken.

Onderwerpen die aanbod komen:

  • Samenwerken in Microsoft Teams
  • Flexibel bellen binnen jouw Teams omgeving
  • Alle communicatiekanalen overzichtelijk bij elkaar
  • CRM en data integratie
  • Verhoog productiviteit met bots en portals
  • Klaar voor de toekomst met Power Platform

Na dit webinar weet je welke mogelijkheden voor jouw gemeente er allemaal zijn om het contact met de burger te verbeteren. Je raakt geïnspireerd om binnen jouw gemeente een belangrijke stap in de digitale transformatie te maken.

De sprekersHet programma1
11.00

Introductie

2
11.10

Uitdagingen bij gemeenten

3
11.20

Flexibel werken in 6 stappen

4
11.45

Q&A

De locatieOnline - Achter je laptop
Online - Achter je laptop
Vragen? Contact Marije Geleijnse


0882757639
mgeleijnse@askroger.nl