Event

Webinar Sitecore Content Hub het antwoord op de content crisis

LET OP: Dit evenement heeft al plaatsgevonden. Als je je gegevens achterlaat in het formulier, ontvang je van ons de opname.

Content is overal in jouw organisatie, iedereen wil er iets over zeggen. Elk team heeft wel projecten die leuke content kunnen opleveren. En als je die content eenmaal hebt, duurt het nog wel even voor je het daadwerkelijk kunt publiceren op je website.   


Want waar staat de meest recente versie? Wie moet er nog mee aan de slag? Wie moet uiteindelijk goedkeuring geven? En hebben we de juiste rechten op het juiste beeldmateriaal? Een aantal willekeurige vragen waar een moderne marketeer mee worstelt. 

Krijg als marketeer weer grip op je content met de Sitecore Content Hub. In dit webinar leggen we je natuurlijk uit hoe. De Sitecore Content Hub combineert contentplanning, productie, samenwerking en beheer in één systeem. Dit versterkt de samenwerking binnen het marketingteam. Elk teamlid, welke marketing of communicatie functie zij dan ook hebben, kan namelijk gebruik kan maken van dit systeem. Hierdoor kunnen copywriters, content editors, designers en product marketeers weer plezierig en efficiënt hun werkzaamheden uitvoeren. Vanaf het bepalen van de campagnestrategie tot het analyseren van de uiteindelijke resultaten hoef je niet bang te zijn dat je content kwijt raakt of uit het zicht raakt wie een bepaald stuk content nog moet goedkeuren. Dat gebeurt namelijk allemaal in de Sitecore Content Hub.    

In dit webinar neemt onze Jeroen je samen met Boris Leenaars (Sitecore) mee in de ins en outs van de Sitecore Content Hub en gaan we in op onderwerpen als het vereenvoudigen van beheer en opslag, inzicht in je content en het meten van je marketingactiviteiten. 

De marketeer heeft veel vragen waar dankzij de Sitecore Content Hub nu een antwoord op is. Overzicht, gestructureerd werken en altijd grip op alle content die gedeeld wordt. Dat is toch de droom van iedere marketeer? 

Kijk het webinar terug

Laat je alvast inspireren en bekijk dit filmpje van Sitecore: 

 

De sprekers

Het programma

 • 1

  Digital Asset Management (DAM):
  Hoe vereenvoudig je de opslag, het beheer, de distributie en de controle van alle digitale assets binnen jouw organisatie?

 • 2

  Content Marketing Platform (CMP):
  Hoe krijg inzicht je in of je alle content hebt die je nodig hebt om jouw marketinginspanningen te ondersteunen? En waar zitten de gaten in de content - per doelgroep, regio, kanaal, of campagne? Welke soorten content moet je nog creëren?

 • 3

  Product Content Management (PCM):
  Hoe blijf je op de hoogte van alle content die betrekking heeft op jouw producten, zoals klantgerichte productinformatie, commerciële beschrijvingen, voordelen, handleidingen, vertaalde content en media?

 • 4

  Marketing Resource Management (MRM):
  Hoe ondersteun en meet je marketingactiviteiten van strategische planning tot projectbeheer? En hoe meet je de uiteindelijke impact van al deze inspanningen?

De

locatie