Event

Webinar: De digitalisering van Gemeenten (terugkijken)

03-11-2020

Start met telefonie in Microsoft Teams

De maatschappij digitaliseert en bedrijven – zowel profit als non-profit organisaties – moeten hierin mee om hun ‘klanten’ van dienst te kunnen blijven. Bovendien is het voor gemeenten enorm belangrijk om open en transparant te zijn: inwoners maken dagelijks gebruik van de digitale dienstverlening. Door de huidige omstandigheden is werken op afstand gelukt door Microsoft Teams versneld uit te rollen, maar voor veel gemeenten ontbreekt nog één cruciaal communicatiemiddel. Telefonie in Microsoft Teams.

Gebruikt jouw gemeente al Microsoft Teams? Start dan nu met telefonie in Microsoft Teams en verhoog gemak voor gebruikers en IT. Je hebt zo al je communicatie in 1 app. Mogelijk heb je een samenwerking met GT Connect, ook dan vertellen we je graag over de mogelijkheden hoe je toch snel migreert naar Teams Calling. Wachten is niet meer nodig!

Maar in dit webinar gaat het verder en inspireren we je als gemeente graag over meer mogelijkheden. Online loketten zijn bij de meeste gemeenten inmiddels ‘ingeburgerd’. Inwoners kunnen online hun zaken regelen – bijvoorbeeld een nieuw paspoort of rijbewijs aanvragen of een verhuizing doorgeven – en komen steeds minder in het gemeentehuis. Toch is dit nog niet voldoende om te voldoen aan de vraag – nee, de eis – van digitalisering. In een tijd waarin we genoodzaakt zijn om zo veel mogelijk vanuit huis te werken en bijeenkomsten van veel mensen te vermijden, hebben veel gemeentes uitdagingen. Want hoe moet het bijvoorbeeld met de raadsvergadering? En hoe zorg je ervoor dat de verschillende communicatiekanalen overzichtelijk worden afgehandeld?

Op dinsdag 3 november verzorgden Remco, Patrick en Jan een webinar waar zij inspireerden over de digitalisering van gemeenten. In dit webinar:

1. Doe je kennis op over de uitgebreide telefonie functionaliteiten in Microsoft Teams Calling en de implementatie daarvan
2. Leer je meer over de mogelijkheden van Contact Center oplossingen voor gemeenten
3. Vertelt Remco over de ontwikkelingen die hij ziet in gemeenteland rondom digitalisering
4. Vertellen we je over de mogelijkheden van Live Events om bijvoorbeeld raadsvergaderingen online te houden
5. Ontdek je hoe toch zo snel mogelijk telefonie toevoegt aan Microsoft Teams als je een samenwerking hebt met GT Connect
6. Vertelt Jan als klant zijn visie op digitaal gemeentenland

De sprekersHet programma1
Je doet kennis op over de uitgebreide telefonie functionaliteiten in Microsoft Teams Calling en de implementatie daarvan

2
Je leert meer over de mogelijkheden van Contact Center oplossingen voor gemeenten

3
Remco vertelt over de ontwikkelingen die hij ziet in gemeenteland rondom digitalisering

4
We vertellen je over de mogelijkheden van Live Events om bijvoorbeeld raadsvergaderingen online te houden

5
Je ontdekt hoe je toch zo snel mogelijk telefonie toevoegt aan Microsoft Teams als je een samenwerking hebt met GT Connect.

6
Jan vertelt als klant zijn visie op digitaal gemeentenland

De locatieOnline - Achter je laptop
Online - Achter je laptop

Vragen? Contact Marije Geleijnse

0882757639
mgeleijnse@askroger.nl