Event

Online workshop: Virtual Agent 4

24-02-2021

Virtual Agents worden steeds belangrijker. 66% van de klanten probeert bijvoorbeeld eerst een self-service voordat ze contact opnemen met een agent. Snel, gepersonaliseerd en gemakkelijk op elk kanaal communiceren staat centraal in de huidige samenleving. Maar ook intern maken Virtual Agents steeds meer het verschil in het efficiënt werken. Hiermee maak je bijvoorbeeld het zoeken naar informatie en documentatie makkelijker. Microsoft Powerplatform is een mooie omgeving en biedt ook niet-programmeurs met een no-code interface de mogelijkheid om deze oplossingen te bouwen.

Als Ask Roger! zijn we altijd bezig met innovatieve omnichannel communicatie oplossingen. Integratie van data en toepassing van AI zorgen voor de meest verrassende concepten. Om zo jouw klant een impactvolle klantbeleving te geven en jouw business productivity te optimaliseren.

Deze gratis online workshop in samenwerking met Microsoft geeft je praktijkervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van een chatbot.

 

Wat zeggen deelnemers over deze online workshop:

‘Het onderwerp chatbots is zeer interessant en zeker te gebruiken (lees broodnodig) voor onze organisatie/mijn afdeling Customer Operations! Duidelijke uitleg, ook voor de technisch wat minder onderlegde mensen goed te begrijpen.’

De sprekersHet programma1
9:00 - 11:00 uur

Module 1: Bouw je chatbot

2
12:30 - 14:00 uur

Module 2: Power Automate en andere integraties

3
15:00 - 17:00 uur

Module 3: Analyseren en optimaliseren van je bot

De locatieOnline - Achter je laptop
Online - Achter je laptop
Vragen? Contact Philip van der Lubbe


+31882757623
pvanderlubbe@askroger.nl