Digital MarketingDigital Marketing Technologie

Wij halen op basis van een unieke pragmatische aanpak en vanuit expertise het maximale uit jouw marketing technologie. We implementeren, integreren en automatiseren slimme (bestaande) oplossingen op basis van onze marketing technologie en bestaande data waardoor de beleving van jouw klanten wordt geoptimaliseerd.

Samen halen we continu het maximale uit het platform waardoor de marketeer in staat wordt gesteld de ervaring van elke klant, in elk kanaal en op elk moment te bepalen.

Met de optimale customer eXperience altijd als centrale doelstelling.

Exploring the future

‘Elevate the eXperience’ is een van onze belangrijkste drijfveren. Wij zijn ongekend nieuwsgierig en tegelijkertijd pragmatisch. We volgen de nieuwste ontwikkelingen op de voet op het gebied van artificial intelligence en machine learning en onderzoeken hoe we deze enerverende technologieën kunnen inzetten om de digitale klantreis nog beter te personaliseren en automatiseren met als eindresultaat een happy customer.

En wat voor velen de toekomst lijkt, is nu al de werkelijkheid.

Road to Succes

Wij zijn ervaren vakidioten in Sitecore technologie en integreren de databronnen binnen jouw organisatie waardoor we kunnen ondersteunen op het gebied van Sitecore- en data architectuur, (technologie)strategie, concrete vertaling van marketingplannen naar het Sitecore marketing automation platform en analyse van bestaande en/of toekomstige oplossingen.

Hier zetten wij onze Road to Succes in.

Implementatie

Ons team bestaat uit ervaren UX-designers, frontend- en backend ontwikkelaars, online marketing strategen, business consultants en dataspecialisten met veel ervaring op het gebied van Sitecore en data integratie. We definiëren en implementeren de optimale klantbeleving en halen het maximale uit jouw marketingdoelstellingen.

De ingrediënten om samen jouw optimale digitale platform te realiseren.

Insights

Onze digitaal strategen en dataspecialisten adviseren hoe volwassen jouw klantervaring is en stemt digitale doelen af op strategische doelstellingen. Er wordt analytische kennis ingebracht om een roadmap vast te stellen om intiatieven optimaal te laten renderen.

Maar we leveren meer dan alleen een roadmap. We helpen ook “on the job” om content, personalisatie en marketing automation te configureren en optimaliseren. Hierbij is de (verzamelde) data van groot belang. We zorgen dat de data inzichtelijk wordt gemaakt en helpen je bij de interpretatie zodat jouw organisatie tijdig en op de juiste manier kan (bij)sturen.

Future Proof

Wij geloven in het proactief doorontwikkelen van jouw digitale platform zodat het maximale eruit gehaald kan worden. Ons supportteam zorgt ervoor dat het platform 24/7 operationeel is, helpt content editors en marketeers om Sitecore optimaal en efficiënt in te zetten en kijkt samen met jou wat de toekomst moet brengen om succesvol te blijven in jouw branche.

We kennen jouw doelen en weten hoe we deze elke dag beter kunnen maken. Hierop geven we jou voorstellen om te verbeteren. Pro-actief! Zo maken we jouw business beter.

Adoptie

Wij streven ernaar dat jij zelf jouw digitale platform kan inzetten. Of het nu gaat om contentbeheer, het inzetten van personalisatie en marketing automation of analyse van de gegevens. Onze ervaren Sitecore-, marketing- en contentspecialisten bieden trainingen op maat die helpen jou de benodigde skills te ontwikkelen.

En uiteraard is ons Future Proofteam altijd in de buurt om deze kennis weer even op te frissen.

Tarieven?

We werken vanuit partnership en dit betekent dat we jou maximale zekerheid willen bieden en volledig transparant zijn met betrekking tot tarieven en jouw investering. We bieden daarom de onderstaande mogelijkheden:

Sprints
Op basis van de behoefte stellen wij een multidisciplinair team samen die voor een vast bedrag het project tot een succesvol einde brengt. Bij de start bepalen we gezamenlijk hoeveel sprints nodig zijn om de werkzaamheden succesvol af te ronden.

Time & material
Wanneer de scope of duur van de werkzaamheden nog niet bekend is kunnen we ook starten op basis van een vast dagtarief.

Bekijk

ook onze cases