Data & AIData & AI

Data wordt niet voor niets het nieuwe goud genoemd. Datagestuurd werken heeft positief invloed op het contact met klanten, medewerkers en zorgt voor een concurrentievoordeel. Artificial Intelligence is een andere bekende term. Het zorgt ervoor dat je als bedrijf proactief kunt inspelen op de klantbehoefte. AI en data creëren samen de ultieme basis voor een optimale customer journey.

Data gestuurd werken

Verzamelde data zorgt voor inzicht in de kenmerken, voorkeuren en behoeften van je klant. Daar kun je je communicatie op aanpassen. De klant voelt zich begrepen en de klantbeleving stijgt. Om echt datagestuurd te kunnen werken is het belangrijk dat alle interne en externe databronnen samenkomen in één systeem. Ask Roger! helpt je daarbij.

Optimaliseer klantcontact

Artificial Intelligence zorgt voor betere communicatie en dienstverlening richting de klant. AI is niet iets om bang voor te zijn en hoeft zeker niet complex te zijn. Silicon Valley is al lang niet meer de enige omgeving waar AI wordt ontworpen en toegepast. Ask Roger! ziet AI als de perfecte combinatie tussen mens en machine en ziet vele mogelijkheden voor het optimaliseren van klantcontact. Klantproblemen worden sneller opgelost en de klantbeleving verbetert.

Neem samen met Ask Roger! de volgende stap in optimaal klantcontact

Bekijk

ook onze cases