CollaborationCollaboration

Samen kom je verder. Ask Roger! wil dat jij impactvolle klantbelevingen creëert. Wij onderzoeken hoe je flexibeler en productiever werkt met collega’s en klanten met de inzet van de juiste tools. Jouw klanten hebben meer eisen dan vroeger en schromen zich niet om dit luid en duidelijk te verkondigen op social media platforms.

Voldoe aan je klantvraag

Klantcontactcenters worden ook anders ingericht om aan de klantvraag te kunnen voldoen. Moderne business tools maken het mogelijk om naast bellen en mailen bijvoorbeeld je scherm te delen of een online vergadering te starten. Alles gaat sneller, effectiever en zo blijft er dus tijd over voor persoonlijke communicatie. Ask Roger! blijft zichzelf uitvinden en ontwikkelt continu. Zo is Ask Roger! Bijvoorbeeld als eerste partij in Nederland door Microsoft, SOF (Skype Operations Framework) gecertificeerd.

Your Road to Success

Ask Roger! heeft speciaal voor klanten het Road to Success Model ontwikkeld dat garantie geeft voor succesvolle inrichting en gebruik van onze producten. Samen doorlopen we een aantal stappen, elk bestaande uit gedefinieerde activiteiten. We kijken specifiek per organisatie wat er nodig is om een digitale verandering succesvol te laten verlopen. Vanuit het oogpunt van de ideale customer journey wordt bekeken wat de klant van onze klant wil, wat er bij onze klant technisch nodig is en hoe de medewerkers alles uit de oplossing kunnen halen.

Lees meer over grote trots: het Ask Roger! Road to Success Model

Bekijk

ook onze cases