Business IntelligenceBusiness Intelligence

Business Intelligence vertaalt relevante gegevens naar informatie in de vorm van concrete analyses en rapportages. De tool is zo ingericht dat het gegevens ophaalt op diverse plaatsen, en dus databronnen, binnen het bedrijf. BI zorgt voor veel nieuwe inzichten waar snel op geanticipeerd kan worden voor direct resultaat.

Alle data op één plek

Met de inzet van Business Intelligence beschikt iedereen binnen het bedrijf op het juiste moment over de juiste informatie. Betrouwbare en actuele informatie die eenvoudig toegankelijk is. Data op een slimme manier te analyseren en presenteren stelt medewerkers in staat om passende acties uit te voeren. Zo heb je direct inzicht in bereikbaarheid en kun je eenvoudig drukte op de verschillende kanalen voorkomen door het effectief inzetten van personeel.

Altijd bereikbaar

Wallboard Roger365 is een mooi voorbeeld van een oplossing op basis van Business Intelligence. Het wallboard verzamelt gegevens van alle inkomende gesprekken en toont deze op een overzichtelijke manier, zodat je inzicht hebt in de telefonische bereikbaarheid. Je ziet direct wanneer de bereikbaarheid achteruit loopt, zodat je het probleem kunt aanpakken.

Ask Roger! helpt je bij de keuze in een Business Intelligence tool, passend bij jouw bedrijf

Bekijk

ook onze cases