De Digibalie
overal beschikbaar 

Plan een demo     Download de whitepaper

De toekomst bestendige en moderne

balie voor gemeenten

Voor elk document, of zelfs voor alleen een stempel, moeten we fysiek langs bij de gemeentebalie. Dat kost niet alleen veel tijd en moeite, ook de druk op de baliemedewerkers is hoog. Tegenwoordig willen we dat anders. En niet alleen vanwege de efficiëntie… Zowel burger als gemeente wil in onze moderne tijd een andere manier van contact. 

Microsoft technologie maakt het mogelijk om veilig, makkelijk en vertrouwd contact met de burger te hebben. De oplossing is volledig geïntegreerd in Microsoft Teams. De voordelen van digitaal contact:

 • Verbeterde dienstverlening: Gelijk geholpen in het eerste contact, minder reistijd, kortere wachttijd, meer privacy en gemak. 
 • Verbeterde gebruikerservaring: Werken in 1 app (Microsoft Teams), werken vanuit elke locatie en hoge kwaliteit contact. 
 • Efficiënt, goedkoop, duurzaam: Lagere kosten door ontdubbelen apps, hogere ROI uit licenties, minder CO2 uitstoot. 

Eenvoudig digitaal 

contact met de burger

kalender De afspraak maken

​De burger maakt online via Bookings een afspraak die direct in de agenda van de medewerker komt te staan. Burger krijgt een afspraak bevestiging en een reminder met link naar de afspraak.

poppetjes De afspraak houden

Afspraak vindt plaats, met de mogelijkheid bestanden te delen, te identificeren via DigiD en te betalen via iDeal of Mollie. Dit kan op mobiel, tablet of desktop.

duimpje op kalender De afspraak afronden

De medewerker kan na de meeting gedeelde bestanden terugzien en goedkeuren om zo vervolg processen in werking te zetten.

In vier stappen naar een digitale dienstverlening

 • We doen een intake om de wensen van jouw gemeente te achterhalen. Zo zorgen we dat het naadloos past in de workflow.  

 • We bieden een transparant prijsmodel met optioneel aanvullende diensten. 

 • We richten de Digibalie in, in de kleuren van je huisstijl. Herkenbaar en vertrouwd communiceren!

 • We begeleiden in overleg de technische implementatie en ingebruikname van jullie Digibalie.

Moderne dienstverlening passend bij de behoeften van nu

Covid heeft de behoefte aan digitale diensten niet gecreëerd maar versterkt. De Digibalie ondersteunt medewerkers om eenvoudig, veilig en vanaf iedere locatie contact te hebben met burgers. Geen losse applicaties voor videobellen, bestanden delen en betalingen maar alles binnen 1 digitale werkomgeving. Een uitgelezen kans om de klanttevredenheid te vergroten en de afstand tot de burger te verkleinen!

Download de whitepaper!

Geïntegreerd met Microsoft Teams

De Digibalie is de toekomstbestendige en moderne (gemeente-)balie in Microsoft Teams. Zo werk je als medewerker in een bestaande applicatie die je al kent. Geen losse applicaties voor videobellen, bestanden delen en betalingen maar alles binnen 1 digitale werkomgeving. 

De Digibalie is 100% veilig

 • De volledige oplossing is opgebouwd uit Microsoft componenten: Microsoft365, Azure en Power Platform.
 • Alle informatie blijft binnen de tenant van de gemeente, onderlinge communicatie is encrypted.
 • Door bovenstaande is alle uitgewisselde informatie direct onderhevig aan virusscanning, klantdata landt in eigen tenant op SharePoint.
 • Met Advanced Threat Protection (ATP) worden hackpogingen uit de omgeving van de gemeente voorkomen.
 • Met Azure Information Protection (AIP) kan alle uitgewisselde informatie automatisch en laagdrempelig worden gelabeled.

Demo van de Digibalie?

Plan in met onze expert Richard!

5 redenen voor de Digibalie?

Download de Whitepaper

In samenwerking met