Teams Calling

Altijd verbonden zijn met jouw collega’s, leveranciers of klanten. Of je nu thuis werkt, onderweg bent of op kantoor, Microsoft Teams biedt een flexibele telefonieomgeving.

 

De doorbraak van het hybride werken heeft ervoor gezorgd dat je collega’s zich steeds vaker op verschillende locaties bevinden. Toch wil je het contact niet verliezen. Afhankelijk zijn van een vaste telefoon op je bureau is niet meer van deze tijd. Bovendien wil je op een professionele manier met de buitenwereld communiceren. Microsoft Teams maakt telefonisch contact persoonlijk, veilig en betrouwbaar. Zodat jij vanuit één applicatie al je werk kunt doen. Flexibel en makkelijk in beheer.  

Migreren naar Teams Calling

Migreren naar een nieuwe telefonieoplossing kan een lastig traject zijn, want telefonie is een vitaal onderdeel voor veel organisaties. Je wilt te allen tijde bereikbaar zijn en over de functionaliteiten beschikken die je nu ook hebt.

Wil jij op een eenvoudige manier die past bij jouw organisatie migreren naar Teams Calling? In samenwerking met Microsoft heeft Ask Roger! twee modellen ontwikkeld: het FastTrack Teams Calling model en het Road to Success model. Deze unieke modellen verzekeren je van succesvolle inrichting en gebruik van Teams Calling, op een manier die werkt voor jouw organisatie.

Direct Routing

Koppel jouw telefoonnummers direct aan Microsoft Teams en ervaar het gemak en de flexibiliteit van een telefoniesysteem in Teams. Eén leverancier, gemakkelijk beheer en aantrekkelijke tarieven.

Contact Center

Inzicht in wachtrijen, afhandelingstijd en lopende gesprekken, alles in de hybride werkomgeving van Microsoft Teams. 

CRM integratie

Vooraf weten wie er belt, zodat je direct weet wie je aan de telefoon hebt en met de juiste informatie bij de hand het gesprek in kunt? Met onze CRM-integratie oplossingen is het mogelijk.

Integratie van WhatsApp en chatbot

Combineer bellen met andere kanalen, zodat de klant altijd gehoord wordt.

Keep in touch met Microsoft Teams

Een volledige integratie van jouw telefonieomgeving in Microsoft Teams brengt jouw organisatie vele voordelen. Denk aan zaken als volledig flexibel werken en bellen vanuit kantoor, thuis of onderweg. Ook kunnen gesprekken gemakkelijk gerouteerd worden binnen jouw organisatie.

Microsoft Teams maakt nieuwe en efficiënte manieren van werken mogelijk door integraties met diverse applicaties en oplossingen. Betrek ons bij jullie reis naar een optimale werkomgeving en laat je inspireren.

Discover workshops Teams Calling

Voordelen van Bellen met Teams

  • Interne en externe communicatie in één applicatie

  • Persoonlijke communicatie door koppeling met CRM

  • Overal bereikbaar met jouw vaste nummer vanaf elk device

  • Met één klik bellen vanuit een chatsessie

  • Verhoogde adoptie van Teams door een toename van het gebruik

  • Een professionele telefonieoplossing en toch hybride werken

  • Uit te breiden met andere communicatiekanalen

  • Te combineren met een Contact Center oplossing die je alle mogelijkheden biedt waar een Contact Center om vraagt 

Klantcases

Bekijk hier onze andere cases