Teams Calling

Altijd verbonden zijn met jouw collega’s, leveranciers of klanten. Of je nu thuis werkt, onderweg bent of op kantoor, Microsoft Teams biedt je een flexibele telefonieomgeving.

 

De doorbraak van het hybride werken heeft ervoor gezorgd dat collega’s zich steeds vaker op verschillende locaties bevinden. Toch wil je het contact niet verliezen. Bovendien wil je op een professionele manier met de buitenwereld communiceren. Microsoft Teams maakt telefonisch contact persoonlijk, veilig en betrouwbaar.

Migreren naar Teams Calling

Migreren naar een nieuwe telefonieoplossing kan een lastig traject zijn, want telefonie is een vitaal onderdeel voor veel organisaties. Je wilt te allen tijde bereikbaar zijn en de functionaliteiten hebben die je nu ook hebt.

Wil jij op een eenvoudige en snelle manier migreren naar Teams Calling? In samenwerking met Microsoft heeft Ask Roger! het FastTrack Teams Calling model ontwikkeld. Dit unieke model geeft je meer zekerheid voor succesvolle inrichting en gebruik van Teams Calling, specifiek voor de Nederlandse markt.

Direct Routing

Koppel jouw telefoonnummers direct aan Microsoft Teams en ervaar het gemak en de flexibiliteit van de Direct Route.

Vast - Mobiel integratie

Onderweg of toch op kantoor? Met onze oplossingen kan je overal bellen waar en hoe je maar wilt.

CRM integratie

Vooraf weten wie er belt, zodat je op een persoonlijke manier kunt groeten? Met onze CRM-integratie oplossingen is het mogelijk.

Integratie van WhatsApp en chatbot

Combineer bellen met andere kanalen, zodat de klant altijd gehoord wordt.

Keep in touch met Microsoft Teams

Een volledige integratie van jouw telefonieomgeving in Microsoft Teams brengt jouw organisatie vele voordelen. Denk aan zaken als volledig flexibel werken en bellen vanuit kantoor, thuis of onderweg. Ook kunnen gesprekken gemakkelijk gerouteerd worden binnen jouw organisatie.

Microsoft Teams maakt nieuwe en efficiënte manieren van werken mogelijk door integraties met diverse applicaties en oplossingen. Betrek ons bij jullie reis naar een optimale werkomgeving en laat je inspireren.

Microsoft Teams

Voordelen van Bellen met Teams

  • Al je communicatie in 1 applicatie

  • Koppel je CRM en maak communicatie persoonlijk

  • Overal bereikbaar met jouw vaste nummer vanaf elk device

  • Met één klik bellen vanuit een chatsessie

  • Verhoogde adoptie van Teams

  • Een professionele telefonieoplossing en toch hybride werken

  • Uit te breiden met andere communicatiekanalen

  • Ook al verkrijgbaar met lagere Microsoft licenties 

Klantcases

Bekijk hier onze andere cases