Industrie & logistiek


De sectoren industrie en logistiek gebruiken steeds meer locaties om zo efficiënt mogelijk te werken en kosten te besparen.  Flexibele communicatievoorziening tussen locaties is een belangrijke uitdaging en zorgt voor extra commercieel voordeel.

Goederen worden met regelmaat in het buitenland geproduceerd en vervolgens opgeslagen in een distributiecentrum voordat deze naar de klant worden verstuurd. Het salesteam heeft inzicht in de voorraden nodig, de financiële afdeling moet weten welke facturen nog openstaan en HR wil direct inzicht in beschikbaarheid van het personeel. De juiste integratie zorgt ervoor dat medewerkers direct en overal bij deze gegevens kunnen om zo een ultieme klantbeleving te realiseren.

‘Op advies van Ask Roger! hebben wij ons bestaande PBX telefoonnetwerk een upgrade gegeven naar het nieuwste Cisco platform. Zo hoeven we geen concessies te doen op het gebied van functionaliteit en beheersbaarheid.

– Jeroen Engelen, directeur Laspartners Multiweld

AQ94264_rev4Aanpassen aan nieuwe oplossingen is soms lastig. Niet alle werknemers kunnen overweg met nieuwe oplossingen. Soms prefereren ze een ‘gewoon’ toestel. Met onze IP-telefoontoestellen kunnen medewerkers in zo’n geval toch over naar de nieuwe omgeving.

Klanten

Creatie en Realisatie The MindOffice