Recordopbrengst Rib Rally

Vrijdag 16 september 2016 vond de Rotterdam Rib Rally plaats. Ook dit jaar was Ask Roger! weer van de partij. De organisatie hoopte €30.000 binnen te halen voor het onderzoeken en bestrijden van lymfklierkanker. Samen met andere sponsoren hebben we echter ruim €45.000 bij elkaar gebracht. Wij zijn blij en trots, want wat een schitterende opbrengst! En onze strijd tegen deze afschuwelijke ziekte gaat door.
Dit jaar gaat de opbrengst van de veiling en de botenverkoop namelijk naar het Lymph&Co fonds.

Lymph&co

Ongeveer één op de 50 personen krijgt – tijdens zijn of haar leven – de diagnose lymfklierkanker. Alleen al in Nederland komen er ongeveer 4.000 nieuwe patiënten per jaar bij en dit aantal neemt toe. Ondanks intensieve behandelingen overlijden in Nederland jaarlijks meer dan 1.000 patiënten als gevolg van deze ziekte. Helaas is er nog te weinig aandacht voor lymfklierkanker en zijn er nog onvoldoende goede behandelingsmogelijkheden. Tot op heden was er in Nederland geen speciaal fonds actief om geld in te zamelen voor onderzoek, daarom is het Lymph&co fonds opgericht.

KWF

Als zakenpartner van KWF Kankerbestrijding steunen wij hun onderzoeken. Hoe mooi zou het zijn als we de droom van miljoenen mensen uit kunnen laten komen? De droom dat we leven in een wereld waarin kanker niet langer een dodelijke ziekte is. De Rotterdam Rib Rally is een van de vele initiatieven die daar een bijdrage aan levert.

Rib Rally Rib Rally