Recap Mini ISE

Afgelopen dinsdag 27 september was het dan eindelijk tijd voor onze eigen ISE in het klein. Tijdens de Mini ISE toverden we het pand van Qconferencing in Diemen om tot beursvloer, waar we al onze leveranciers uitnodigden om een stand te bemannen. Met een bezoekje aan dit event werden gasten geïnspireerd met de nieuwste producten en verwend met een heerlijk ontbijt en een barbecue. 

Al onze leveranciers in één ruimte. Dat gebeurt niet vaak! Toch waren Jabra, Poly, Yealink (Lydis), Logitech, Microsoft, Neat en CTOUCH allemaal aanwezig. In ieder hun eigen ruimte, konden zij hun nieuwste en meest geavanceerde devices laten zien.

Jabra
De mannen van Jabra hadden het Jabra Panacast 50 Room System bij zich. Jabra zelf ziet deze als dé intelligente videobar voor het nieuwe normaal. Een 180 graden-camera, panoramisch 4K, met acht microfoons en spraakdetectie; de meest ideale basis voor een goede online meeting. 

Yealink
Ook Yealink (Lydis) had het één en ander te laten zien. Zo hadden zij de Dual Camera mogelijkheid via de AV Hub én het MeetingBoard 65 meegebracht. Met het MeetingBoard 65 heb je een alles in één oplossing voor een smart board en videoconferencing met de hoogste video- en geluidskwaliteit.

Logitech
Logitech had weer een compleet ander device mee. Namelijk de nieuwe Logitech BRIO 505E, een persoonlijke webcam met 4k beeld, waardoor je verzekerd bent van een scherpe video. Mooi om je thuiswerkplek mee te verrijken!

 

Poly
Ook Poly ging voor een alles-in-één Room System. De Poly X70 is te gebruiken in ruimten van elk formaat en zorgt ervoor dat alle deelnemers aan de vergadering goed verstaanbaar zijn en goed in beeld komen, ongeacht waar ze zich bevinden in de vergaderruimte.Neat
Handig voor de personal space of 1-persoons ruimtes, de Neat Frams die onze vrienden van Neat meenamen. Extra leuk; je kunt deze ook inzetten als hybrid receptionist. Binnenkomende gasten kunnen via de Neat Frame inbellen en degene die opneemt kan hen dan de weg wijzen.

 

CTOUCH
Natuurlijk was ook CTOUCH aanwezig! CTOUCH nam de CTOUCH Neo mee - volgens henzelf het makkelijkst te gebruiken touchscreen ooit. Met één klik kies je uit de 4 opties en kun je zo aan de slag.

Microsoft
Microsoft is natuurlijk niet alleen leverancier van de Surface hub, maar brengt ook nog eens al deze leveranciers bij elkaar. Met alle Teams certified devices van onze leveranciers, maakt Microsoft het videobellen gemakkelijker dan ooit! Onze Patrick vertelden gasten graag alles over Teams Calling en de mogelijkheden van het toevoegen van een Contact Center.

 

 

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk de inspiratiepagina