Opening Villa Vrijenban

15 juni 2017 was het eindelijk zover: we mochten onze klanten, relaties en partners verwelkomen tijdens de opening van ons nieuwe bedrijfspand, Villa Vrijenban. De middag zat vol met lekkernijen, rondleidingen en gezelligheid, met als hoogtepunt de officiële opening door de burgemeester van Delft.
Lang hebben we naar deze dag uitgekeken. Klanten, leveranciers, partners en Rogers kwamen samen om te vieren dat wij in dit mooie pand mogen werken. Bij binnenkomst ontvingen alle gasten een vrolijk oranje Ask Roger!-welkomstdrankje. In onze ontvangstruimte, omgedoopt tot Grand Café, kon uitgebreid worden bijgepraat. Op het terras waren cocktails en bieren van een lokale bierbrouwer verkrijgbaar. Rogers stonden klaar om geïnteresseerden in het pand rond te leiden.

10 jaar

Tijdens het welkomstwoord ging directeur Rob Winkel kort in op de geschiedenis van Ask Roger! Samen met Gerben Hoogwerff Kroon startte hij in 2007 het bedrijf. Patrick Scherbeijn sloot zich in 2010 als partner aan. Met z’n drieën brachten zij Ask Roger! tot een onderneming met meer dan 40 medewerkers in 2017 (en bijna 60 in 2021!). Het nieuwe bedrijfspand is een mooi symbool van wat Ask Roger! in tien jaar heeft weten te bereiken.

Sleutel

Villa Vrijenban is ooit gebouwd als burgemeesterswoning. Het was dan ook niet meer dan logisch dat de huidige burgemeester van Delft, Marja van Bijsterveldt, de officiële opening kwam verrichten. In haar speech memoreerde Van Bijsterveldt dat zij, na haar aantreden vorig jaar september, op zoek ging naar een gepaste woning en onder andere haar oog liet vallen op Villa Vrijenban. Maar helaas: Ask Roger! was haar voor. Om dit enigszins goed te maken kreeg zij, met behulp van een drone, alsnog een sleutel van het pand aangereikt. Een symbolisch gebaar dat zij altijd welkom is.

Bent u binnenkort in de buurt? Kom gerust langs voor een heerlijke kop koffie of thee in ons eigen Grand Café!

Dank aan Nota Bene voor de organisatie van de dag, en aan De Koperen Kat, Royal Dutch Espresso, Of je worst lust, Van Eck Catering, Pauline Bakker van Plants and Florals en Delft City Shuttle. Mede dankzij jullie bijdragen kijken we terug op een bijzondere en geslaagde dag!