Microsoft Featured Partner

Ask Roger! is een trotse Microsoft Technology Record Featured partner. Onlangs verscheen ons bedrijfsprofiel in de wintereditie van The Record, een magazine van Microsoft. Het magazine wordt verspreid op Microsoft-kantoren over de hele wereld en heeft zo’n 100.000 lezers.
Met The Record wil Microsoft klanten en relaties inspireren door interessante projecten te delen van partners. Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen als Unified Communications met Skype for Business en klantcontact met Microsoft Dynamics CRM. Dit tijdschrift is een uitermate goede manier om ons als Microsoft partner te profileren.

Ask Roger! en Microsoft

Al jaren helpen wij klanten bij het ontwikkelen en implementeren van ICT-oplossingen, zoals Skype for Business en Unified Communications. Door onze kennis toe te voegen aan bestaande producten kunnen we bedrijven slimmer, sneller en efficiënter laten werken. Ook bieden wij ondersteuning om eventuele storingen zo spoedig mogelijk voor een klant op te lossen. Dit realiseren we samen met Microsoft. We doen dit onder meer met de Microsoft CloudUC en Surface Hub oplossingen. Dit zijn collaborationproducten die voor een significante verbetering van de interne samenwerking en communicatie zorgen. Hierdoor creëren wij slimme totaaloplossingen die ervoor zorgen dat u kunt werken zoals u wilt en op de manier die het beste bij u past.

Daarnaast blinken wij uit in het verbeteren van de klantervaring en ontwikkelen we software die integreert met onder meer Dynamics, Salesforce, SugarCRM, TOPdesk, AFAS en Exact. Door deze integratie worden gegevens van de klant bij een inkomende oproep meteen weergegeven, waardoor de klant sneller en efficiënter geholpen wordt.

Featured partner

The Record licht elke editie een aantal Microsoft-partners uit in het magazine. Per uitgelichte partner wordt er aandacht besteed aan innovatieve oplossingen die de partner levert om een bedrijf te helpen met technologie. Alle partners hebben een specialisatie en worden ingedeeld in de sectoren: communicatie en media, financiële dienstverlening, industrie, publieke sector en detailhandel.