‘Meeting Room in a Box’ van Jabra

Al vaker stipte we het belang van een goede Meeting Room aan. Super handig, maar je richt hem niet even zo 1-2-3 in. Waar begin je, wat heb je allemaal nodig en waar moet je nog meer aan denken? Jabra komt met de ‘Meeting Room in a box’. Een testkit met daarin alles wat je nodig hebt om een goed begin te maken aan je Meeting Room. En jij kunt hem bij ons aanvragen!

Hoe werkt het?

Wij hebben op het moment een box ter beschikking gesteld gekregen van Jabra, die we graag aan jullie uitlenen. Op deze manier kunnen jullie een week lang testen of het iets is voor de organisatie en kunnen jullie het gemak van de devices voor een Meeting Room ervaren. In deze video wordt uitgelegd wat de box inhoud. Na gebruik kunnen we met elkaar evalueren hoe jullie dit ervaren hebben en of jullie eventueel behoefte hebben aan een eigen Meeting Room.

Wat zit er in de Meeting Room in a box?

Zoals we al eerder vermeldde bevat de Meeting Room in a Box alles wat je nodig hebt voor een goede start met een Meeting Room. In dit geval de Jabra PanaCast, de 13-megapixel camera met 180-graden panoramisch overzicht van de gehele ruimte. Daarnaast de Jabra Speak 750 speakerJabra PanaCast USB Hub om de hub met één kabel te verbinden met alle devices in de ruimte en de Jabra PanaCast Table Stand waar je de camera op kunt zetten.

Jabra meeting Room in a Box

Waarom een Meeting Room?

Begin dit jaar had je er misschien nog nooit aan gedacht. Voor afspraken ging je gewoon de deur uit of ontving je je gasten op kantoor. De afgelopen maanden hebben we natuurlijk wel ervaren dat ons werk er echt niet slechter op wordt. Sterker nog; we besparen veel tijd doordat reistijd inmiddels geschrapt is uit onze agenda’s. Online meetings en de Meeting Room hebben een aardige vlucht gemaakt.

Met het oog op de richtlijnen van het RIVM en de ‘social distancing’ die we nog steeds in acht moeten houden, is de Meeting Room echt een uitkomst. Zo kan het zijn dat een deel van deelnemers van de vergadering thuis zit, terwijl de andere helft op kantoor is. Zo kunnen de deelnemers op kantoor wel bij elkaar in de ruimte gaan zitten én genoeg afstand houden, omdat de camera een 180-graden view heeft, waarmee iedereen in de ruimte dus te zien is. Daarnaast is de vergadering ook gewoon goed te volgen vanuit huis.

Proberen?

Dat kan! Laat je gegevens achter in onderstaand formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Het kan zijn dat je even moet wachten tot de box beschikbaar is, maar we plannen graag iets met je in! Mocht je al overtuigd zijn van het nut van een Meeting Room, neem ook dan vooral contact op. We denken graag mee over wat jullie organisatie hierin nodig heeft.

Meeting Room in a box proberen?