Become a Sitecore Marketeer Expert

Geef het Sitecore Experience platform weer terug aan de marketeer, contentbeheerders en online communicatiespecialisten. Dat is de missie van Ask Roger! en wij willen jouw partner zijn die door een unieke aanpak en vanuit expertise het maximale haalt uit jouw marketing technologie.
Marketeers, contentbeheerder en online communicatiespecialisten moeten weer in staat zijn om zelfstandig de Sitecore oplossing te beheren en optimaliseren door gebruik te maken van alle marketing- en content management tools die Sitecore te bieden heeft.

Adoptie is KEY bij Ask Roger! 

adoptie sitecoreOnze werkwijze is gedurende het gehele proces en samenwerking gericht om jou de benodigde functionaliteiten, kennis en vaardigheden te geven die hiervoor nodig zijn.

Wij geloven dat een succesvol Sitecore project begint aan de tekentafel en niet eindigt bij de technische oplevering. Het creëren van een klantbeleving is een continu proces en wij zullen jou gedurende deze gehele levenscyclus blijven adviseren en ondersteunen.

Become a Sitecore Marketeer Expert

Vanuit adoptie zijn we ervan overtuigd dat kennis de eerste stap is om een Sitecore Marketeer Expert te worden. Als je niet weet dat iets bestaat, dan wordt het ook lastig om het in te zetten. Heb je de kennis dan is het belangrijk dat je de vaardigheid hebt om deze kennis toe te passen.

Vanuit deze overtuiging gaan we in de serie “Become a Sitecore Marketeer Expert” met behulp van onder andere blogposts, video’s en tutorials laten zien wat allemaal “out-of-the-box” mogelijk is voor jou als marketeer, contentbeheerder en online communicatiespecialist met het Sitecore Experience Platform.

Wil jij meer weten over...?

Ook wij worden graag geïnspireerd. Heb jij een onderwerp of feature van Sitecore waar je graag meer over wilt weten? Of heb je een issue waar je al een tijdje mee worstelt? Laat het ons weten en wij gaan dan kijken of we dit vanuit de “Become a Sitecore Marketeer Experts” -serie kunnen beantwoorden.

Stuur een mail naar Patrick van Eechoud en hij zal je laten weten hoe en wanneer we jouw vraag het beste kunnen beantwoorden.