Videoprojectie in Bagijnetoren

Sinds begin dit jaar is een aantal Ask Roger! medewerkers gevestigd in de historische Bagijnetoren in Delft. Tijdens het Delft Fringe festival gebruikt beeldend kunstenaar Frans Verschoor het pand voor een bijzondere videoprojectie.

Het Delft Fringe festival vindt sinds 2011 jaarlijks plaats en gebruikt de stad als podium voor theatervoorstellingen. Gedurende 11 dagen zijn er honderden verrassende voorstellingen op meer dan honderd onverwachte locaties in de historische binnenstad van Delft. Huiskamers, café’s, restaurants en pleinen worden gebruikt om het publiek in contact te brengen met onverwacht theater.

Eén van die locaties dit jaar is de Bagijnetoren waar Ask Roger! in gevestigd is. Hier toont beeldend kunstenaar Frans Verschoor, naast een aantal van zijn foto’s, het videowerk Slowscape#2. In dit werk vermengen beelden van talloze locaties zich en vloeien samen tot nieuwe, nog onbekende landschappen. De veranderingen voltrekken zich haast onmerkbaar, maar als constante factor is er altijd de horizon.

Iedereen die interesse heeft is van harte welkom:

vrijdag 12 juni: 19.30-22.30 uur
zaterdag 13 juni: 13.30-17.00 en 19.00-22.30 uur
zondag 14 juni: 13.30-17.00 uur