Sponsoring Team Wittebrug

HomeRide is een jaarlijks wielerevenement dat is opgezet om geld in te zamelen voor Ronald McDonald Huizen. Aan de afgelopen editie deed een team van Wittebrug Autogroep mee, wat wij van harte ondersteunden.

De HomeRide wordt georganiseerd door het Ronald McDonald Kinderfonds. Wanneer een ernstig ziek kind wordt opgenomen in het ziekenhuis, kunnen de ouders, broertjes en zusjes dichtbij in een Ronald McDonald Huis verblijven. Dit is cruciaal, want uit onderzoek is gebleken dat de aandacht, warmte en nabijheid van naasten bijdragen aan het herstel van een ziek kind. Deelnemers aan de HomeRide kunnen binnen een team in estafettevorm of als fullrider de 24 uur durende, 500 kilometer lange tocht afleggen.

Dit jaar vond de HomeRide plaats op 24 en 25 juni. Er deden 70 teams en 1.063 deelnemers mee. De tocht ging van Utrecht naar Utrecht, in de vorm van een hart, langs Ronald McDonald Huizen. De HomeRide heeft samen met de HomeRun, de jaarlijkse sponsorloop van het Ronald McDonald Kinderfonds, meer dan 1 miljoen euro aan donaties opgehaald. Hiermee worden ruim 16.000 overnachtingen mogelijk gemaakt.

Ask Roger! sponsorde het deelnemende team van Wittebrug Autogroep uit Den Haag. Wittebrug reed voor het Ronald McDonald Huis vlak bij het Hagaziekenhuis, locatie Juliana Kinderziekenhuis. Team Wittebrug heeft meer dan €18.000,- opgehaald. Wij van Ask Roger! zijn enorm trots op het team, chapeau!

“Het was een prachtige rit door het hart van Nederland. Sponsoren met het hart op de goede plaats zijn wij zeer dankbaar. Dankzij u hebben wij deze inspannende en liefdevolle tocht kunnen maken”, aldus teamcaptain Aldo Buikema.

Op de Facebookpagina van het team is een uitgebreid verslag te vinden, van voorbereiding tot finish. De volgende editie van HomeRide staat gepland voor het weekend van 23 en 24 juni 2018. Ook meedoen of een bijdrage leveren? Kijk op www.homeride.nl voor meer informatie.